SHOW NO MERCY – SLAYER TRIBUTE – Trondheim – Blæst

SHOW NO MERCY – SLAYER TRIBUTE – Trondheim – Blæst

Hvis man skal hedre ett av verdens mest populære metalband, hvorfor ikke gjøre som Ketil Sæther, Trond Frønes og Kenneth Kapstad fra Goat the Head krydret med Christian Broholt på gitar? Sette sammen et band med haugevis av vokalister og invitere til party de lux på Blæst.

7167843fb652a72d3c4715268ecf73af.jpg

Masser av folk hadde møtt opp og det var bortimot fullt da jeg ankom Blæst. Bandet var allerede på scenen og tonene til introen til Hell Awaits var det første jeg møtte da jeg åpnet døra. Bra timing tenkte jeg og fant meg en flott plass sånn cirka rett foran scenen med en duggfrisk en i hånda. Stemningen var uimotståelig vakker og folket hadde det tydelig morsomt der det ble headbanget, nikket og smilt til den store gullmedaljen. Musikerne var dyktige på sitt, mens vokalistene byttet seg imellom. Mange av disse var av hardcorevarianten, og gjorde at ikke alt helt var perfekt, men bevares; dette blir flisespikkeri som vi holder oss unna. Vi fikk bevist at det finnes mange som kan sin Slayer i Trondheim og visste du forresten at her oppe finnes det kvinnelige utgaver av Tom Araya også? Jo da, Marita Røstad kan den biten av musikken også og det var slettes ikke ille det hun leverte. Det var flere andre som slet mer, for å si det sånn.

Dette var morsomt og det var gledelig å oppleve at folk visste om sin besøkelsestid, for det var nesten stappe fullt inne på Blæst under denne konserten.

 

Dette ble spilt:

Hell Awaits
The Antichrist
Criminally Insane
Dead Skin Mask
Filler/I Don't Wanna Hear It
South of Heaven
Silent Scream
Die By the Sword
Mandatory Suicide
War Ensamble
Dittohead
Postmortem
Raining Blood
Bloodline
Disciple
Chemical Warfare
Angel of Death

For flere bilder, sjekk vårt bildegalleri.