Rock vekk julemaset

Rock vekk julemaset

Rockefeller lørdag 2

 


 

BULLET FOR MY VALENTINE – SABATON – DESTRUCTION – VINCE NEIL – ENSLAVED


Blir du utslitt av tanken på nisser, julepynt og pepperkaker? Prøv vår magiske vitamininnsprøyting: gitarer + langt hår + rock = BRA!Tirsdag 2. desember – Rockefeller
BULLET FOR MY VALENTINE
Special guest: Lacuna Coil & Bleeding Through

De som var på konserten med det walisiske metalcorebandet på John DEE for 5 år siden kan skryte nå, for siden den gang har gruppa blitt store og spilt med blant andre Iron Maiden og Metallica. Tidligere i år kom de med sin plate nummer to ”Scream Aim Fire” som har et enda tyngre lydbilde en debuten ”The Poison” – eller som NME sier det: ”Bullet For My Valentine seem unstoppable…”.
Bill. kr. 250,- + bill.avg.18 år leg.


Fredag 5. desember – John DEE
SABATON (S)
Supp.: Thunderbolt (N) + Fourever (S)

Det svenske metalbandet gjorde comeback under årets Sweden Rock Festival og tar seg nå en liten klubbturné. De er ute med plata ”The Art Of War” som fikk full pott i Metal Hammer Magazine.
Bill. kr. 160,- + bill.avg.18 år leg.
 


Mandag 8. desember – John DEE
DESTRUCTION (D)
Supp.: Debauchery (D) + Scared To Death (D)

Det tyske trashmetalbandet feirer 25-årsjubileum i år og gaven til fansen er plata ”D.E.V.O.L.U.T.I.O.N”. Scream Magazine har tatt en forhåndslytt og mener at Destruction ”..nok en gang leverer et kvalitetsprodukt, og denne gangen har de en del musikalske overraskelser å by på”.
Bill. kr. 230,- + bill.avg.18 år leg.
 


Lørdag 13. desember – Sentrum Scene
VINCE NEIL
Supp.: Fatal Smile + Dirty Deeds – a tribute to AC/DC

Mötley Crue-vokalisten har med seg en lang liste av klassiske hardrocklåter til fansen.
Han har vært gallionsfigur for rock n’ roll siden tidlig på åttitallet og de endeløse historiene om damer, dop og fyll er for lengst kjent gjennom Mötely Crue-biografien ”The Dirt”. Gruppa kom med ny plate i høst, men medlemmene jobber parallelt med andre prosjekter.
Svenske Fatal Smile og Norges beste AC/DC-coverband Dirty Deeds varmer opp.
Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.
 


Torsdag 18. desember – Rockefeller
ENSLAVED
Special guest:
Audrey Horne
Krakow
V:28

Svartmetallerne er ute med sin nye plate ”Vertebrae” som har fått femmere i Aftenposten og Dagsavisen: ” Majestetisk brutalisme”. De har holdt på siden 1991 og har nok av priser å pynte peishyllen med, både Spellemann og Alarm for ”Isa” i 2004 og jaggu enda en Spellemann i 2006 for ”Ruun”.
Bill. kr. 225,- + bill.avg.18 år legRockefeller Music Hall. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.

 

www.rockefeller.no