Romjula på LAST TRAIN

Romjula på LAST TRAIN

SØN 30/11 Nude Pube Banglers 50,-
Er du begeistra for tøff og hard rock? Er du flaska opp på band som AC/DC, Queens of The Stone Age, Grand Funk, Motörhead og Misfits. Er du tørst og glad? Da bør du få på deg bootsa og komme deg på konsert denne søndagen. Den Oslo-baserte Steinkjer-banden Nude Pube Banglers ga for noen måneder siden ut debuten Juggernaut. Her finner du god gammeldags gladrock, ispedd hint av metal, punk og hardcore. Opplev moroa live på Last Train rett før julestria tar overhånd.

www.myspace.com/nudepubebanglers

SØN 7/12 DOG AGE 100,-
Psychpopbandet Dog Age startet for over 20 år siden og har med ujevne mellomrom gitt oss finfin musikk med tydelige referanser til 60-tallet. De har innrømmet å være begeistret for klassiske artister som Peter, Paul & Mary, Beatles, Donovan, The Rutles og Small Faces. De har delt medlemmer med band som Ym:Stammen og deLillos. Nå er de tilbake på Last Train for å by på småsyrete melodigodt før jula setter i gang. Med andre ord perfekt søndagskos for deg og dine venner.

www.myspace.com/httpwwwmyspacecomdogage

TORS 11/12 Brutus 50,-
Etter uttallige kvelder og netter rundt bardisken, med heftige diskusjoner om den første Sabbath-skiva er den beste eller hvilken som er den feteste Hendrix-skiva, og hvorfor låt alt så mye bedre før – var det på tide å starte sitt eget prosjekt. Brutus dykket i vinylsamlingene sine og begynte ett tjuveriraid uten sidestykke. En låt forløser seg snart til seks, og alt ender i ett realt California Jam på Garage. En konsert som huskes, og ikke minst foreviges av en strålende anmeldelse i Eternal Terror… Dermed er det duket for mer av disse 70-tallets genuine etterfølgere. Over det ganske land! Inspirasjonen er hentet fra Blue Cheer, Cream, Pentagram og Grand Funk Railroad. Med andre ord, slepent, groovy og psychedelisk hardrock. Sleng i buksene og brede skjortesnipper… Rocken er herlig
dere!

www.myspace.com/brutusband

ROMJUL PÅ LAST TRAIN
Jula nærmer seg og når de klammeste familieselskapene og den mest kvalmende marsipanen har kommet på armlengdes avstand, er det klart for rock på Last Train. Vi byr på fem fete kvelder mellom jul og nyttår. Hver konsert koster 100,- og det er ikke forsalg. Dørene åpner 21.00 hver dag og det kan være god grunn til å møte opp tidlig. Slå deg sammen med gamle og nye kjente for å feire på skikkelig vis. Her er det ingen grunn til å frykte snerk på akevitten.

FRE 26/12 GERILJA 100,-
LØR 27/12 GRAND ISLAND 100,-
SØN 28/12 KING MIDAS
MAN 29/12 BRUT BOOGALOO 100,-
TIRS 30/12 HOWL 100,-

Kommende konserter

• 15/1 Lonely Kamel + Horisont (SVE)
• 22/1 Krakow
• Mye moro under by:Larm

www.lasttrain.no