De første artistene til SLOTTSFJELL 09 er klare

De første artistene til SLOTTSFJELL 09 er klare

De første artistene til Slottsfjell 09 klare:

Turboneger
Katzenjammer
Skambankt
Frontier Rockus (US)
Peachcake (US)
Manatee Racket
Dokkemand

Solskinnshistorien fortsetter inn i 2009

I dagens trange og vanskelige tider for festivalene i Norge, ser vi i Slottsfjell lyst på fremtiden og ett nytt spennende festivalår med vårt første artistslipp.

Vi er utrolig stolte av å presentere de første artistene for neste sommers festival. Festivalens bookingfilosofi er den samme nå som den var da vi startet i 2003; bredt, smalt og lokalt, noe som også skinner igjennom i det aller første artistslippet til Slottsfjell 09.

Vi ser spesielt frem til et eksklusivt og spektakulært show med Turboneger på fjellet, som for øvrig vil være den eneste konserten de gjør på Østlandet i sommer.

I dagens artistslipp har vi rocken representert ved de nevnte ubestridte Deathpunk-kongene i Turboneger og de snart albumaktuelle rogalendingene i Skambankt, spennende cracy-elektronika med Peachcake, Americana-Folk ved Frontier Ruckus, og balkan-pop med jentene i Katzenjammer. I tillegg er Vestfold godt representert ved to av de aller mest spennende artistene i fylket om dagen: Manatee Racket fra Sandegjord og Dokkemand fra Nøtterøy.

Billettsalget starter 1. desember

Billettsalget til Slottsfjell starter mandag 1. desember.
Da legger vi ut for salg vår store julekampanje, der man kan sikre seg festivalpass og en eksklusiv T-skjorte for kun 990,-. Normalpris for bare festivalpasset kommer til å være 1195,-.
Mer info om utsalgssteder kommer på våre websider i løpet av uken.

For mer informasjon om alle artistene se vår splitter nye og freshe hjemmeside www.slottsfjell.no