BOB HUND til Bergenfest & Rockefeller

BOB HUND til Bergenfest & Rockefeller

BOB HUND TIL BERGENFEST 2009!

Sveriges absolutt største alternative rockeband, bob hund, gjorde et heidundrende comeback på norske scener i slutten av august med konserter på Parkenfestivalen i Bodø og Pstereo-festivalen i Trondheim.

Nå er det klart at også mer sentrale strøk i Norge får lov til å oppleve et band som har en særdeles dedikert fanskare. Tirsdag 28. april entrer de intime Ole Bull Scene på Bergenfest' åpningsdag. Vi regner med at det blir rift om disse billettene, som legges ut for salg lørdag 8. november på Billettservice.

Før de kommer så langt vil bob hund være aktuell med nytt album, som kommer 25. mars 2009.

BobHund_08.jpg

bob hund ble dannet i Stockholm høsten 1991, og opparbeidet seg raskt et image som alles antihelter. De spilte musikk fordi de mente at hverdagen ikke strakk til, og de spilte den på en måte ingen andre hadde gjort før dem, i tillegg til at det hele ble fremført på bredt skånsk.

Særpreget og kvaliteten var udiskutabel. bob hund var i perioden 1993-2000 det beste Sverige hadde å by på fra scenen. De vant i tillegg flere svenske Grammis – blant annet som beste liveband.

Fansen hadde innfunnet seg med at bob hund var historie, men etter en lang dvale gjør bandet nå comeback. Og for et comeback det vil bli!

Artist web: www.bobhund.nu
Festival web: www.bergenfest.no

DE HARDE FAKTA:
bob hund
Ole Bull Scene
Tirsdag 28. april 2009 kl 21.00
Billettpris kr 270 / 240 + avgift. (rabatt til BT-kort og grupper over 6 personer).
Billetter i salg fra lørdag 8. november kl 10.00 via Billettservice

 

Rockefeller lørdag 2


Rockefeller torsdag 30. april 2009
BOB HUND


Thomas & co. kommer med ny plate – og da blir det ny turné! Jippi!

Billetter i salg fra lørdag 8. november kl. 10.00


 

Dette sier de selv:
 

"just nu håller vi på att spelar in musik i malmö.
vårt album kommer 25 mars, 2009.
innan dess släpps en singel.
låt oss dessutom berätta om turnén. den ser ut så här

vi ses

mvh bob hund

PS vi har inte så mycket mer att säga just nu. därmed gör vi ingen media för tillfället. men självklart ger vi intervjuer lagom till skivsläpp och turné. först då har vi mer konkreta saker att berätta."


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 250,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.