GUNFEST avlyses

GUNFEST avlyses

GUNFEST 08 AVLYSES!

Det er med stor sorg Gunsmoked må meddele at årets metalfestival på Vippetangen avlyses.

Grunnen er enkel; som ny festival har Gunfest ingen fete kontoer ,statsstötte eller spons å hente penger fra.
Festivalen var avhengig av et ok forsalg for å betale de løpende utgiftene som kom i forkant av arrangementet. Da forsalget ikke la seg på det beskjedne nivå vi hadde forutsett, velger vi nå å kaste inn håndkledet, framfor å stå der om en måned uten å kunne betale ulike kreditorer.

Det er mange av oss som mente at denne festivalen ville representere noe nytt for musikk-oslo. Vi vil i den anledning takke alle dere som hadde tro på oss og festivalen. Dere vet hvem dere er. Vi vil også takke dere som støttet oss gjennom å kjøpe pass og billetter, dette refunderes selvfølgelig 100%.

Hva som skjer i 2009 vet ingen. Uansett er dette et prosjekt som vi mener Oslo fortjener og behøver. Om vi starter opp på ny frisk neste år, vet vi i skrivende stund ikke.

But we will keep you posted.

Det positive er imidlertid at Cathedral og Electric Wizard allerede er betalt, og at vi derfor setter opp konsert med disse 2 denne helga.

Alle band har blitt avlyst bortsett fra headlinerene Electric Wizard og Cathedral som isteden skal spille 28. November i Kanonhallen hvor Neurosis-gigen ble holdt i August. Det vil komme til noen oppvarmingsband, men disse er ennå ikke bekreftet.

Prisen for denne legendariske konserten er 350 kr.
Billetter på www.tigernet.no
Support us as stoner providers och möt upp här Smile

Dere som har kjøpt festivalpass til Gunfest kan enten ta med to kompiser og gå tre per billlett eller få refundert restbeløpet i døra. Dere som har kjøpt dagspass (uansett dag) til Gunfest får tilbake mellomlegget i døra.

Direkte refundering kan gjøres ved å kontakte arrangøren jeppelong@gunsmoked.com og oppgi kontonummer.

Vi beklager sterk för allt och alla
Gunsmoked Entertainment
Jeppe & Tom