STONEGARD takker for seg

STONEGARD takker for seg

SJAKK MATT STONEGARD

 

Etter interne uenigheter har Stonegard bestemt seg for å kaste inn årene for godt. I beste Rock`N Roll stil greide ikke bandet å fungere sammen, så vi velger å legge ned Stonegard mens leken er god. Stonegard kommer ikke til å gjøre den annonserte Europaturneen med Enslaved i høst, og vi beklager å måtte skuffe de som hadde gledet seg til å se bandet live i november/desember. Stonegard har for det meste vært en stor opptur, og vi håper dere satte pris på det vi bidro med til scenen. Vi kommer utvilsomt tilbake i forskjellige former og konstellasjoner så hold øyner og ikke minst ører åpne. En spesiell takk til alle dedikerte fans som har vært med oss – dere har gjort dette veldig spesielt for oss – Takk.

 

R.I.P. – STONEGARD