Ny metalfestival gjør opprør

Ny metalfestival gjør opprør

Ny Metal-festival gjør opprør!

Vi snakker her om en etterlengtet nytenkning på den norske metal og hardrock scenen.
Det skjer på Comeback i Drammen, fredag 24 oktober, at pilotshowet for den ultra-unike festivalen med navnet "MetallicMorbus" braker løs.
Festivalen er vågalt anderledes i den forstand at det satses tungt på solide undergrunnsband innen metall og hardrocksjangere.
Til forskjell fra andre festivaler, med høy promofaktor, fokuserer MetallicMorbus all promotering på artister og band med pådrivende misjon om å oppreise det beste av undergrunns musikk i overnevnte sjangere til Norske og internasjonale scener.

Sted: Comeback
Adresse: Engene 12
By: Drammen
Dato: Fredag 24. Oktober
Klokken 21.00 Inngang kr.100,-
Alder  20 år

OBS! Konsert start 21.30

Bandene: Pure Faen + Darkseid + Dark Lucid + Forbidden Forest + Slug Syndicate

I forbindelse med festivalåpningen i Drammen har man påkallet fire lovende band fra de slumrende undergrunder i Drammensdistriktet samt et gjesteband fra Molde.

Pure Faen:
Et band fra Molde som ble startet i 2007. Et Punk/Rock band som synger på Molde dialekt.
Deres debut "Full Av Faen" kan kjøpes fra deres hjemmeside, eller under konserten.

Darkseid:
Et Hard Rock band som ble startet så tidlig som i 1990 og de rakk å gi ut skiva "A New Day Rising" før bandet ble oppløst. År 2006 samlet gutta seg igjen og har nå rukket å spille en rekke konserter. Med fete cover låter og nytt materiale kan gutta love et fett show.

Dark Lucid:
Består av  5 vidt forskjellige medlemmer hvor alle har forskjellig bakgrunn som individuelle musikere. Musikken er en blanding av all inspirasjon de har dratt med seg inn i denne konstellasjonen og gjenspeiler en hærlig mix av rock n`roll, Heavy Metal, Progressive elementer, tyngde og driv.
Musikere fra band som: Ashes To Ashes, Shoot The Breeze, Sorte Får, Martial Machine m.m.

Forbidden Forest:
Bandet har siden de startet, rukket å spille sammen med band som Satyricon, Paul DiAnno (Ex-Iron Maiden), Susperia, Gaia Epicus, Mindgrinder, Dead Sheriff m.m. Bandet slapp i 2006 sin kritikker roste Ep "Enter" og legger siste hånd på verket til deres debut skive. Bandet er ellers kjent for å levere alt på scenen og har fått overskriften "Forrykende Liveshow" på konsert anmeldelser.

Slug Syndicate:
Et eksperimentellt metal band: Melodi, Trøkk, Tyngde, Groove, Sinne, Sorg, Hat og Kjærlighet er ord som kan beskrive musikken. Bandet har gitt ut en demo og Ep. Ellers har bandet fått ny kvinnelig front vokalist i Vibeke. Noe som gir bandet stor dybde. Et band du bare er nødt til å bange til.

Dette er uten tvil en helaften du må få med deg. Festivalrebellen 'MetallicMorbus' gjør totalt opprør mot en overhypet musikkhverdag når det settes på dagsorden usensurert, ny og grensesprengende musikk fra de den norske metal undergrunn.

http://www.purefaen
http://www.darkseidband
http://www.myspace.com/darklucid
http://www.myspace.com/forbiddenforesttheband 
http://www.myspace.com/slugsyndicate