dOMi – Oslo – John Dee

dOMi – Oslo – John Dee

Domi er et ganske nytt og ukjent blad innen for norsk punkrock. 29. august slapp de sitt debutalbum, Welcome to Annoying Town, og i den anledning bød de opp til fest på John Dee for en eksklusiv framføring av hele skiva. Bandet gikk på scenen litt over 23.00 og starta øyeblikkelig med gullkorna sine Sweatshop Boy og Uninspired. Etter den knakende gode starten glemte man fort at Domi hadde fått de rundt 150 frammøte til å vente i 2 timer før de gikk på scenen, og siden de spilte blant andre Metallica og NOFX over høytalerne i mellomtiden så gikk tiden fort.

 

For de som ikke kjenner Domi, så er det et forholdsvis nytt og ukjent punk/metal band som gjerne blander inn litt ska i sangene sine. Den blandingen blir det gjerne fest av og konserten på John Dee var absolutt ingen unntak. Domi leverte en knallgod konsert hvor alle sangene fra deres album, Welcome to Annoying fikk en gjennomspilling, til stor jubel fra de frammøte som jubla stortsett uansett hva de sa eller hva de spilte.

 

Domi setlist:

1. Sweatshop Boy

2. Uninspired

3. Gambia

4. Jail bait

5. Bendeco

6. Now you drink

7. Medley

8. The Shepherd

9. Psycho Bitch

10. Flaking Skin

11. Duckie

12. Welcome to Annoying Town

 

Som sagt en knallgod konsert av Domi, med åpningssangen Sweatshop Boy, Bendeco og hitsinglen The Shepherd som høydepunktene i en knallgod setliste.