Flere godbiter på Rockefeller & John Dee i høst

Flere godbiter på Rockefeller & John Dee i høstFredag 26. september
JUNIPHER GREENE

Det legendariske progrockbandet kom i 1971 med klassikeren ”Friendship”, norsk rocks første dobbeltalbum, og blant mange også regnet som tidenes beste norske rockeplate. I sommer ble gruppa gjenforent på Storås og Down On The Farm-festivalen og da er det selvsagt på sin plass med en klubbkonsert på høsten. Junipher Greene består i dag av Freddy Dahl, Bent Åserød, Geir Bøhren, Øivind Vilbo og Jon Willy Rydningen.
Bill. kr. 275,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Fredag 3. oktober
TNT
+ support

Heavyrockerne er virkelig tilbake, kun et år etter sin siste plate kommer de med helt nytt materiale på ”Atlantis” (ute 22. september). Men det blir garantert et gjenhør med ”10 000 lovers”, ”Seven Seas” og alle de andre klassikerne også fra Ronnie Le Tekrø, Tony Mills, Diesel Dahl og Victor Borge.
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Torsdag 16. oktober
The Tour Before The Fall
THE HELLACOPTERS

Ingen kan måle seg med svenskenes låtteft, – med et brygg av punk, hardrock, soul og blues har de vært i en klasse for seg i snart femten år og det er til å grine av at det er over nå. Men vi skal i hvert fall sørge for en siste fest med gjengen,- Nicke, Robban, Kenny, Dala og Boba, vi elsker dere! Ting kan aldri bli det samme igjen etter dette. Hellacopters är döda! Länge leve Hellacopters!
Bill. Kr. 300,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg..

  


Onsdag 10. september
DUNDERBEIST
+ support

Skurkeorkesteret fra hedmarken rocker hardt, de kom med sin debutplate ”Second Hand Theft” før sommeren. Beistet består av to fra Stonegard, to fra Krace, litt rusk og rask og en landeveisrøver fra Moelv på synthesizer.
Bill. kr. 100,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.

Mandag 8. desember
DESTRUCTION (D)

Det tyske trashmetalbandet feirer 25-årsjubileum i år og gaven til fansen er plata ”D.E.V.O.L.U.T.I.O.N”. Scream Magazine har tatt en forhåndslytt og mener at Destruction ”..nok en gang leverer et kvalitetsprodukt, og denne gangen har de en del musikalske overraskelser å by på”.
Bill. kr. 230,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.