DISTURBED til Norge

DISTURBED til Norge

DISTURBED (US)
Support : Shinedown
29. Oktober
Rockefeller
275 nok + avgift

Etter å ha turnert hele sommer i USA og Canada, og etter en planlagt Australia turne i september, tar det beinharde amerikanske metal bandet DISTURBED turen til Rockefeller!
Nesten ti år etter releasen av debutalbumet "The Sickness", har DISTURBED vokst til å bli et av de mest vel respekterte og hardt jobbende bandene i hard rock universet. Ikke bare fordi de er stødige som fjell og full av krutt både live og på album, men også fordi de har tekster som reflekterer samfunnet vi lever i og tør å stå opp for hva de mener!
Etter over ni millioner solgte album – alle de tre forrige albumene solgte til Platinum-pluss i USA, var forventningene store til fjerde albumet "Indistructible" som kom ut tidligere i år. Men med flotte kritikker er det ingen tvil om at DISTURBED er et av verdens største band i sitt slag! De er mørkere, sintere og mer provoserende en noen sinne.
Dette blir en uforglemmelig kveld i Løvens Hule!
www.myspace.com/disturbed

Supportbandet Shinedown fra Jacksonville, Florida, er nå på turne med Black Stone Cherry. Før de hiver seg rundt på turne med Disturbed, skal de spille noen giger med Avenged Sevenfold – som spilte på Hove Festivalen, samt nå nylig varmet opp for Iron Maiden.
www.myspace.com/shinedown