Club Maiden avslutter med COMEBACK KID (25/6)

Club Maiden avslutter med COMEBACK KID (25/6)

Presenterer

Comeback Kid (Can)
Shai Hulud (US)
Crime in Stereo (US)
The Kind That Kills (S)

Onsdag 25. juni på Club Maiden

CC: 250,- // ID 18 // kl.21.00

Maiden, Øvre Vollgate 13, Oslo Sentrum

Dette blir hardt, fett og rått! Maiden og Boots & Sneakers presenterer stolt hardcorebandet Comeback Kid fra Canada, amerikanske Shai Hulud og Crime in Stereo og The Kind that Kills fra Sverige på en og samme kveld! Billetter får du på billettservice. Dette er også absolutt siste konsert på Maiden før de stenger dørene 1. juli, med andre ord en kveld du bare ikke kan gå glipp av! Hvor Boots & Sneakers skal holde hus til høsten, er foreløpig uklart.

Comeback Kid fra Canada har gitt ut tre album og en EP, de har turnert i store deler av verden, spilt med blant andre Sick Of It All, Madball, Bad Religion, Dropkick Murphys, Gorilla Biscuits, Terror og Bane, og har siden de startet opp i 2002 rukket å bli et av de største navnene på dagens hardcorescene. CBK er et av de heldige få hardcorebandene som har fått et enormt antall fans; albumet Wake The Dead solgte hele 100 000 eksemplarer!
Shai Hulud er fra Florida, men bandet bor nå i New York. De blander elementer fra hardcore og metal, noe de for øvrig gjorde lenge før "metalcore" var en definert sjanger. De har gitt ut åtte album siden 1997 og har status som et av de største banda på hardcore-, metalcore- og posthardcore-scena. Lista over store band som sier seg inspirert av Shai Hulud er lang, vi kan blant annet nevne As I Lay Dying og Unearth.
Crime in Stereo fra New York spiller hardcore og punkrock og har gitt ut 3 LP'er og 4 EP'er, hvorav debuten i 2003 var en split med Kill Your Idols. Bandet blir sammenlignet blant annet med Gorilla Biscuits og sies å levere beinhard hardcore med en rå punksjel man sjeldent hører maken til.
The Kind That Kills er et hardcore/punkband fra Stockholm og har denne våren turnert Europa rundt.

Boots_Sneakers_poster_0608.jpg