BLACK DEBBATH fortsetter å hylle kvinnen, denne gang på Garage

BLACK DEBBATH fortsetter å hylle kvinnen, denne gang på Garage

BLACK DEBBATH (N) + VOM (N)

GARAGE, Oslo 

Fredag 20. juni 2008
 
CC: Kr 150,- 

Tungrock og komedie!!! Et blytungt politisk monsterband! Nå er det kvinnen som skal hylles! Barsel, fødsel og østrogen på heavy vis!

BLACK DEBBATH (N)

blackdebbathfotoindiedistribution.jpg

Foto: Indie Distribution

Black Debbath – bandet som ikke fornekter seg noe som stinker av tyngde og politisk spark!

I hine dager, nærmere bestemt i 1999, dukket det opp noe helt nytt i det norske folks bevissthet. Skiva ”Tung, tung politisk rock” fikk ryktene til å gå om en gjeng hyrder som både spredde det glade budskap og hadde et bandnavn som måtte ha noe med Black Sabbath å gjøre.

Først da ”Problemer innad i Høyre” (Duplex Records, 1999) ble det glassklart at det fint går an å forene morsmål, heavy rock og stand-up-comedian. Folket beinløp til nærmeste konsert for å nyte fotreffelig utført riff, metallfarget tung, tung, tu…rock og samtidig bli utsatt for dødelige latterkramper. Black Debbath har en svarthumor som selv en nordlending må bøye seg i støvet for! Konseptet er rett og slett og genialt!

Så langt skriver 5 album seg inn i rekka av umiskjennelig Black Debbath sound. Alt fra "Mongo in Norway (A guide to nightlife in Oslo)”, 2001, ”Martin Schanke” (2001) og ”Den Femte statsmakt” (2004), har funnet veien til de tusen hjems Ikeahyller og har reddet mangt et slitent-tomt for noe å drikke på-nachspiel.

Kulturelle er Debbathene også. ”Motörhedda Gabler” (2006) er såvisst ikke glemt. Ibsen har fått heder og ære (sjansen for at Henrik allerede har snudd seg i grava hundre ganger er så godt som fastslått) med albumet ”Naar vi døde rocker” (2006), og ikke minst ”Striden om Ibsens Møblement”. En skalle til den rasende offentlige debatten da vi nisseluene skulle feire Ibsen- jubileumet…

Nå er det altså Kvinnen som tungrockhylles i all sin nakne prakt med Black Debbaths kjønnrelaterte dedikasjon. På god sex og vonde fødsler. Det offentlige rom skal sexualiseres og det er jaggu nyfeministenes oppgave! Dagens dritsløve kvinnekamp må vitaliseres! Altså en nærstudie av Kvinnen som neppe ville fått bestått på hovedoppgaven.

Det morsomme er at det som er morsomt er alvorlig! Forbered deg på latterknekk, men glem ei at Black Debbath står fremst i tungrocksjangeren!


One of the heaviest heaviest rock bands in the world!

http://www.myspace.com/blackdebbath 

 

VOM (N)

Bandet er for tiden i studio, og nye låter i samme klasse som "mat" og "beef burger baby" kommer  til å gå rett i borgen og høste fyndord hos pressefolket. Garasje og punkrock som får frem oksehunger og akutt bulimi!!

Vom består av sjølveste el burgo (vokal), vonpøls (vokal), mester pøggs (gitar) og esel rex på trommer. Er det rart at det høres ut som om magen din skriker av sult og romler så hele nabolaget hører det!

vom.jpg

"Om du kombinerer din favorittrett med show og deilig rock’n’roll og attpåtil liker glade jenter, da er VOM bandet for deg! Vi fire jentene i VOM gir alt på instrumentene våre, og serverer skikkelig herlig og bra rockemusikk med tekster om det vi liker aller best, deriblant riktig flott mat og en god, sterk tår! VOM er von Pøls på trommer, Esel Rex på bass, el Burgo på vokal og Mester Pøggs på gitar. VOM har spilt sammen i 4 år, og du så oss kanskje på NRK1 våren 2005, da vi hadde vår egen såpedokuserie på Guru. VOM er kjent for å fylle konsertlokalene til randen med fans, på scenen er vi en eksplosjon av liv! Liveshow er en av VOMs absolutte spesialiteter. Vi har alltid noe ekstra å by på, for eksempel herlig hjemmelagd bakst, dans eller et aldri så lite pyroshow… Når VOM spiller opp til dans skal ingen mage stå tom, ingen rockefot skal stå i ro og alles ører skal blafre i velbehag! VOM har bl.a. spilt på Skuret, MIR, Rock Bottom, Musikkens Dag, Klubbøya, Justivalen, Paragrafen, 3b i Trondheim, Garage i Oslo, Alenfestivalen, Bøghockeyfestivalen, Ollisfest, varmet opp for DDE på norges største rullende scene (med simultanstorskjerm), samt spilt live på nrk1. Shit! Vi spiller og øver og elsker dette bandet, og gleder oss til at DU skal komme på konsert og dytte i deg herlige muffins og annen snacks mens du digger til vår herlige burgerrock". Nrk urørt

viva la VOM!

 

www.myspace.com/vom