MOLDE JAZZ – SHINING & ENSLAVED GIR OSS DOMMEDAG

MOLDE JAZZ – SHINING & ENSLAVED GIR OSS DOMMEDAG

Moldejazz kan i år by på noe som er veldig utenom det man forventer fra jazzfestivalen i rosenes by. Norske Shining og Enslaved skal spille sammen, og det skal dreie seg om dommedag!

Shining som er ett av Norges mest spennende og uforutsigbare band for tiden, tok med skiva «In the Kingdom of Kitsch You Will Be a Monster» ett steg bort i fra tradisjonell jazz og ett stort steg inn i mot metall. De byr på utrolig intense skiver som flyter over i fra rolig ambient til aggressiv og tung metal.

Enslaved har lenge vært ett av bandene i Norge som overhode ikke gjør noen kompromiss når det gjelder musikken sin, de er også ekstremt uforutsigbare. Og har gitt oss alt i fra psykedeliske prog rock skiver til ekstrem tung og rett from black metall.

Da er det vel kanskje ikke overraskende at når disse to skal lage noe sammen, så blir det dommedag det hele skal handle om?

Det er Jørgen Munkeby (Shining) og Ivar Bjørnson (Enslaved) som har stått for hver sin del av stykket som skal tikke inn på en og en halv time.

Shining var nylig på Trondheimsvisitt, og da kunne de avsløre at veldig lite var på plass. Stykket var ferdig skrevet, men de hadde ikke spilt noe av musikken sammen enda, og de var tydelig spent på hvordan det hele kom til å ende opp. Men lovte at de som møtte opp i Molde skulle få en stor opplevelse.

 

Det er også snakk om muligheten for at dette kan komme til å ende opp som en CD utgivelse i fremtiden. Men det er ingen unnskyldning for å ikke få med seg denne begivenheten live!

 

Shining & Enslaved

Moldejazz 19.07. kl 21:00 Bjørnsonhuset

 

www.moldejazz.no
www.shining.no
www.enslaved.no