LASERGUYS & SEXY POLICE – Trondheim – Fru Lundgreen

LASERGUYS & SEXY POLICE – Trondheim – Fru Lundgreen

Etter å ha bivånet Thin Lizzy og Def Leppard sammen med de mange tusen 80 tallsrockerne på Torget tidligere på kvelden, tok jeg turen innom Fru Lundgreen hvor jeg visste jeg ville få en dose eller to med kjapp, morsom og bra grindcore. Bandene Sexy Police og Laserguys, eller Sexy Guys og Laser Police som de kalte seg denne kvelden, skulle underholde nede i kjelleren til den mest rocka madamen i Trondheim by.

Det var ikke så veldig mange tilstede da Laser Police gikk på scenen, eller det vil si to tredjedeler av bandet, for Plantefar manglet og han ble taktfast ropt opp av de fremmøtte til han plutselig dukket opp med et smil rundt munnen. Da kunne endelig moroa starte og bare for å ha få sagt det med en gang, sist jeg skrev omtale etter Laserguys konsert, skrev jeg at det ble feil å si at dette var bra. Den påstanden vil jeg gjenta denne gangen, men i stedet for å skrive at det var moro, så vil jeg også henge på at det var magisk. Vel, magisk er kanskje ikke helt det ordet jeg burde brukt, men du skjønner ståa. Det var moro, kjapt, heftig, det var rett og slett det som trengtes for å berge kvelden etter softrockkalaset på Torget. Laserguys…..kremt….Laser Police gjorde en meget god jobb og det låt langt bedre denne gangen enn hva tilfellet var på Uffa 1. mars. Coverlåta midt inni sistelåta funker glimrende den også.

Sexy Guys var headliner (haha) denne kvelden og etter å ha sett dem x antall ganger det siste året, ventet man egentlig det samme som sist, men grunnet den veldig intime scenen på Fru Lundgreen ble dette noe helt spesielt. For de av dere som er ukjent med lokalet, så kan jeg fortelle at scenen går ut i lokalet og selve scenekanten er omtrent 2,44 meter fra hjørnet på bardisken. Folk står rundt scenen og i baren samtidig. Nesten som en Kinderoverraskelse; du vet aldri hva du får. Det blir intimt av slikt og veldig moro. Man stod der sammen med bandet mens de grindet seg gjennom settet og det ble skålet med bandmedlemmene både mellom og i løpet av låtene deres. Det var fest og derfor vil jeg bare si; takk til begge bandene for en herlig aften. Dette bør gjentas….ofte.

 

For bilder, sjekk vårt rikholdige fotogalleri i menyen.