Kommende godbiter på Last Train

Kommende godbiter på Last Train

TORS 5/6 RONNY PØBEL 50,- (120,- m/skive)

Oslos fremste pøbelpønker ga i fjor ut debutskiva. Nå kommer han og bandet til Last Train for å feire at vinylutgaven er her. For kun 120,- får du både vinylen og konserten. Snakk om kupp! Ronny backes av drevne folk med bakgrunn fra velkjente band som Jokke & Valentinerne og Trashcan Darlings. Kom å få deg en real dose ekte pønkrock av den gode gamle sorten.
www.myspace.com/ronnypobel

LØR 7/6 MUSIKKFEST OSLO PÅ RÅDHUSPLASSEN

Last Train og venner byr på et tettpakka program under musikkfest. Kom deg ut i sola og få med deg dette programmet fylt av pop, rock og beslekta moro.

1300 Freeshine
1335 Heretics
1410 Dunderhonning
1445 Bungalow Ranchstyle
1520 The Margarets
1555 Nomber 5s
1630 Maribel
1705 Kenneth Ishak
1740 Kambodsja
1815 Monzano
1855 Spirits Of The Dead
1930 Grand Café
2005 Haddy N'Jie
2045 Master Piece Of Cake
2130 Howl
2220 Gerlija

TORS 12/6 NINE POUND HAMMER (USA) + CRIME CLUB 200,-

Grisepønkerne fra Kentucky er klare for sitt første besøk på Last Train. I over 20 år har Nine Pound Hammer laget breibeint og rask rock'n'roll som står godt til boksøl og stekt flesk. De serverer godbitene fra klassikere som Hayseed Timebomb og The Mud, The Blood, and The Beers, samt høydepunktene fra nyere utgivelser som Mulebite Deluxe fra 2005. Bandet styres fortsatt av vokalist Scott Luallen og gitarist Blaine Cartwright (også Nashville Pussy) og de kommer til å lage svett feststemning som du aldri har opplevd det tidligere. OBS Forhåndsalg i baren
www.myspace.com/ninepoundhammer

TORS 19/6 CABLES 50,-

Cables tok Oslo med storm for et par år siden. I tillegg vant de den landsomfattende Zoom-konkurransen og fikk mulighet til å vise seg fram for rockehungrige over hele landet. Den siste tiden har de brukt på å arbeide med debutskiva, som det selvsagt knytter seg høye forventninger til. Vi gleder oss til å høre innspillinger med fengende og høyspent gladrock. Før den tid kan du oppleve Cables på Last Train. Vi garanterer en heit og morsom sommerkonsert.
www.myspace.com/cablesband

kommende konserter

TIRS 5/8 KLUBBDAGEN/ØYAFESTIVALEN

www.lasttrain.no