TRASHCAN DARLINGS drar sin vei

TRASHCAN DARLINGS drar sin vei

Etter 13 år som Norges ukronede Glamour-Punk pioneerer nærmer det seg slutten for Trashcan Darlings. De etterlater seg 3 fulllengdere, en rekke singler og DVD'n 10 Years Of Trash. Avgjørelsen ble tatt da vokalist Strange? Gentle seint i mai annonserte at han ønsker å legge opp som følge av lengre tids utbrenthet og manglende inspirasjon. Chris Damien Doll, Frankie Nachtnebel, Q. Ken Rockers og Andy Hunter ønsker ikke å fortsette bandet uten Gentle, som har frontet gruppa siden starten. Det ble enstemmig vedtatt og bandet understreker at det ikke finnes noe uoppgjort eller noen dårlig tone mellom dem.

Bandet vil gjerne benytte anledningen til å takke samarbeidspartnere, venner, supportere og ikke minst fansen som har kjøpt skiver, merch og kommet på konserter. Det er ene og alene deres fortjeneste at det har holdt så lenge! De annonserte konsertene i Norge og Tyskland vil bli gjennomført så alle skal få muligheten til å få seg en real dose Glamour Punk før det hele er over.

Bandet har noen ledige helger i Oktober og November hvor det vil bli mulig for arrangører og booking agenter å booke dem inn en siste gang. Interessenter bes henvende seg til band@trashcandarlings.com

Den aller siste Trashcan Darlings konserten finner sted på John Dee i Oslo, lørdag den 13. Desember i år. Billetter er tilgjengelig på posten, www.billettservice.no , 815 33 133, Narvesen og 7-Eleven fra 9. August.

MVH
Trashcan Darlings

Linker:
myspace.com/trashcandarlings
www.trashcandarlings.com