HOVE med spilletider og 40000 solgte billetter

HOVE med spilletider og 40000 solgte billetter

BARE 25 DAGER IGJEN!

La oss sparke i gang helga med siste nytt fra Hove-leiren:

Vi har akkurat offentligjort spilletidene på hjemmesiden vår. Bookinggruppa vår har virkelig lagt hodene i bløt for å få kabalen til å gå opp, og etter kommentarene så langt å dømme har de gjort en finfin jobb. Sjekk tidene her.

A propos program: Publikumsfavoritten Lupe Fiasco, som akkurat solgte til gull i USA og har vært et av de mest etterspurte navnene på forumet vårt, ble denne uka endelig bekreftet til Amfiscenen torsdag 26.juni. Vi jubler, og vet at det var et kjærkomment tilskudd for flere hip hopere der ute også…

Denne helgen runder vi førti tusen solgte billetter! Jiiippppiiii! Det er over fem tusen flere enn i fjor på samme tid! Bookingansvarlig Toffen Gunnufsen tror det begynner å lyse rødt hos billettservice om ikke lang tid, så her er det bare å henge i og la billettservice få kjørt seg!

Helt til slutt en glamelding til alle i Oslo-området, eller som reiser via Oslo til Hove. Sørlandsekspressen har før og under festivalen satt opp en rute som går helt ut til festivalområdet. Hver eneste dag! Mer info om dette finner du her – og husk: kollektivtrafikk er både bra for miljøet rundt oss og blant oss!