STATUS QUO til Tall Ships Race

STATUS QUO til Tall Ships Race

Rockelegender klare for Måløy 3 August 2008!

 

Det er celebert besøk som venter Måløy, Sogn og Fjordane søndag 3. august!
Den britiske rockegruppa STATUS QUO– en av verdens mest kjente og kjære band med en fartstid på over førti år og drøssevis av hits i bagasjen, får æren av å avslutte tidenes folkefest på Måløy!

Status Quo ble dannet helt tilbake i 1962, og siden den gang har de hatt over 60 hit-låter på de engelske hit-listene. Det er mer enn noe annet band i historien! Det kommersielle gjennombruddet kom med albumet "Piledriver" i 1972, og siden den gang har høydepunktene vært mange. Hvem husker ikke kjente klassikere som "Rockin' All Over The World", "Whatever You Want", "Paper Plane" og "You're In The Army Now"?

Som ett av verdens mest solide live-band, satte gruppa verdensrekord da de under mottoet "Rockin' All Over The World" spilte konserter på fem kontinenter i løpet av tjuefire timer!

Med gitaristene Francis Rossi og Rick Parfitt i spissen, er Status Quo et svært ettertraktet band og rocker fremdeles rundt hele verden – til glede for en trofast fanskare og generasjoner av nye tilhengere.

Med andre ord, det er bare å glede seg!

 

Tall Ships Race 1 – 4 august 2008 på Måløy er kjempebegivenhet for hele Sogn og Fjordane, og i tillegg til Status Quo kan de friste med blandt annet Norges mest spektakulære fyrverkeri fra lekter!

http://www.tallshipsrace.no/artikkel.aspx?AId=1&MId1=4