Kick Off Oslo og Stavanger og NY MERCH i land

Kick Off Oslo og Stavanger og NY MERCH i land

Helgens Kick Off i Trondheim ble en braksuksess med nesten 6000 som fikk overvære Thin Lizzy og Def Leppard!
Nedtellingen til Norway Rock Festival er nå for alvor igang, og allerede til helgen igjen serverer vi PAGANS MIND til folket i Oslo og Stavanger! Pagans Mind som er fra Telemark er et friskt progressivt pust innen metal. Bandet har eksistert siden 2000, og allerede opparbeidet seg en mengde kred og musikalsk erfaring innen feltet. De har turnert med blant andre Fates Warning og Brainstorm, og i april dro de sammen med Sonata Artica på Englandsturne. Pagans Mind har et meget solid lydbilde og et eksplosivt sceneshow! 
I Oslo har de med seg hardtslående og nyskapende Insense og Breed, og i Stavanger spennende Mayah og Muddstate!
Dette bør du ikke gå glipp av!

Billettsalget til årets Norway Rock Festival går så det suser, og er allerede en nesten en tre dobling fra ifjor på denne tiden. Det er fremdeles festivalpass igjen, men man bør sikre seg dette tidligst mulig for å få campingplass!

Årets merchandise er ferdig!!!
Årets t-skjorter og jakker er spesialsydd for Norway Rock, på samme fabrikk som lager Slazenger og andre kjente merkevarer. Med tøffe detaljer som spesiallaget vaskelapp, sidelapp, gummimerking, glidelås og merkelapp for årets produkter. Trykket har veldig god kvalitet med lang holdbarhet! Klærne er i høy kvalitet! Alle som kjøper jakke eller skjorte får en kul Norway Rock buttons pr. kjøpte plagg. Vi ble utsolgt tidlig i fjor, og har også i år et begrenset opplag på hele sortimentet, så her gjelder det å være tidlig ute å skaffe seg en av sommerens heteste klesplagg! Vi har også helt nye militær caps i år.
Sjekk vår hjemmeside for mer info om online-salg eller for å se om produktene selges på en butikk i nærheten!


Torsdag 29.mai, Oslo
Band: Pagans Mind, Insense, Breed
Venue: John Dee
Dør: kl.20.00
Showtime: fra kl. 20.45
Visning av lineup DVD: kl. 21.30
Cover: 200,-
www.johndee.no

Fredag 30. mai, Stavanger
Band: Pagans Mind, Mayah, Muddstate
Venue: Folken
Dør: kl.20.00
Showtime: fra kl. 20.45
Visning av lineup DVD: 21.30
Cover: 150/200,-
www.folken.no