Sommeravslutning på Tårnåsen fritidssenter

Sommeravslutning på Tårnåsen fritidssenter

Sommeravslutning på Tårnåsen fredag 30.mai

På grusbanen/utendørs
Fredag 30.mai
Kl. 17.30-23.00
Gratis
Fri alder
Rusfritt!

Fredag 30. mai inviterer ungdommene på Tårnåsen til gratis fest på grusbanen utenfor Tårnåsen fritidsklubb. Dette er en gavepakke til alle som takk for et forrykende år på Tårnåsen!

Det blir stor scene med konsert på grusbanen, skating med konkurranser på stor og liten ramp, grilling, utekafé, vanvittig mange ungdommer og selvfølgelig tonnevis av god stemning. Når vi tar sommerferie, avslutter vi en kjempebra sesong med en kveld vi sent glemmer. Og det beste av alt er at det er gratis.

Bandene som spiller er Fence, Death is not glamorous, Høygir, Rabalder, Serenity Trace, Repellent, MC-P og Folk, Krønsj, Enola Void, Agronom Fargeblind, Unbelivable, Canoon og Klaustrofobi. Hele ni av disse fjorten er lokale. Fence, Death is not glamorous og Høygir fikk en varm mottakelse da de spilte på Tårnåsenfestivalen, og vi gleder oss masse til å se dem igjen.

I tillegg til utekonsert blir det skating med best trick-konkurranse på stor og liten ramp med premier fra Activist (Amnesty International). Alle med interesse for skateboard anbefales å ta turen, enten det gjelder som publikum eller deltaker. Det blir også live graffiti med dyktige
graffitikunstnere ved rampen.

Selvfølgelig skal vi også grille denne kvelden. Vi tar like godt med oss alle sofaer og bord vi har på klubben ut i sola og bygger en utekafé, griller og selger hamburgere, pølser, veggismat, brus og annet snacks. Røde Kors kommer også og stiller med stand.

Ungdommene på Tårnåsen anbefaler alle som har lyst til å se hva de driver med til å komme denne kvelden. Både foreldre, søsken og naboer er hjertelig velkomne, det blir en flott anledning til å få et inntrykk av hva ungdommene interesserer seg for. I følge facebook og ungdommene selv ligger det an til å bli nok en uforglemmelig kveld på skolen i skogen.