FOSEN ROCK 2008 – Nye lokaler nok en gang

FOSEN ROCK 2008 – Nye lokaler nok en gang

FOSEN ROCK FESTIVAL 2008

Botngård Vel Samfunnshus 30. & 31. mai

 

Til helgen er det på ny tid for Fosen Rock. Dette er fjerde året på rad det arrangeres Fosen Rock i Botngård. Festivalen har gått fra å være en en-dagsfestival på Botngård Travarena de 2 første leveårene via fjorårets 2 dagers festival i Fosen Hallen til i år å bli en to-dagers festival i mindre lokaler i Botngård Vel Samfunnshus.

 

Bandene som skal spille i år er som følger:

Anger Managementhttp://www.myspace.com/bandanger2008

Spiller klassisk trash-metal. Her får man assosiasjoner med band som Pantera, M.O.D, Nuclear Assault og tidlig Anthrax. Bandet har hovedsete i Buskerud, og er for tiden i gang med innspillingen av en EP. Bandet vil presentere smakebiter fra den på Fosen Rock Festival 2008.

Astral Doors – http://www.astraldoors.com

Spiller klassisk hard-rock med klare referanser til band som Rainbow, Black Sabbath og Dio. Bandet har 6 album på samvittigheten, og vi vil får servert en best-of aften med det beste fra bandet så langt. Bandet opptrer på Fosen Rock Festival, før de nok en gang opptrer på Sweden Rock Festival. Dette er definitivt noe for alle som har sans for melodiøs hardrock.

Bänzin – http://www.myspace.com/banzin

Fra Orkanger spill høyoktan hardrock. Med låter som "burning at the stake", "Down the hatch" og "Death Machine", vil de garanter blåse bakoversveis på publikumet på Fosen Rock Festival. Bandet har vært aktive på live-fronten, og har ord på seg for å være et meget godt live-band.

Speculum –

Er et doom/ death metal band som er sprunget ut fra musikklinja ved Fosen Videregående Skole. Bandet består av unge talentfulle musikere, som behersker de fleste sjangre, og her vil vi få servert mørk metal. Bandet er for tiden i gang med innspillingen av ny demo. Et band som absolutt bør sjekkes ut.

Divided Multitude – http://www.myspace.com/dividedmultitude

Jobber for tiden med material til sitt tredje album. Etter en periode i "dvale" er bandet mer aktivt enn noensinne, og vil på festivalen presentere mer nytt materiale.

Pedahl –  http://www.myspace.com/pedahl  

Er et Trondheimsbasert band med røttene dypt plantet på Fosen. Pedahl er et band som oser testosteron, og er en herlig miks av rock'n roll med norske med sylskarpe norske tekster.

Manifesthttp://www.myspace.com/manifestnorway

Er et Thrash-metal band fra Trondheim som har høstet strålende kritikker for sitt seneste album "Hedonism". Plata ble for øvrig belønnet med terningkast 5 i Adresseavisen. Bandet er i ypperste klasse når det gjelder teknisk thrash-metal, og vi gleder oss voldsomt til å høre det nye materialet live. Ser heller ikke bort fra at det kan komme ei cover-låt eller to.

Heart Of Iron

Kommer fra Ørland, og det virker som bandet; trass sin unge alder, har vært her i evigheter. Det er første gang bandet spiller på Fosen Rock Festival.

Rough Justice

Er et Rolling Stones coverband, som gjør et sett med kjente og kjære låter fra verdens største rock'n rollband. Bandet består av medlemmer fra henholdsvis Pedahl, Sleaze og Almost Famous; band som burde være meget familiære iallefall for publikum fra Fosen. Med en voldsom erfaring innen bandet, vil dette bli en oppvisning i klassisk rock'n roll.

Stonegardhttp://www.myspace.com/stonegard

Fra Oslo kommer med sin aggressive metal som må sies å være en hybrid av Thrash-metal, Rock og heavy metal, med refrenger som sitter som spikret i hjernebarken. Bandet er i gang med sitt tredje album, som vi venter i stor spenning på, etter de to tidligere mesterverkene "Arrows" og "From dusk till doom".

Katta Di E Sctögg

Er et band bestående av fem barske jenter og en staut kar. Bandet spiller musikk som ligger i rock-landskapet, med norske tekster som blir formidlet med en skarp tunge. Bandet har flere opptredener bak seg, og har med låter som "Rune Rudberg" og "Banskrik og jubelbrus" gjort seg bemerket som et band med morsomme tekster, og gode riff og melodier.

Spilletider er som følger:

Fredag 30. mai:

19:00-20:00    Katta Di E Sctögg
20:00-21:00    Speculum
21:00-22:00    Rough Justice
22:00-23:00    Pedahl
23:00-24:00    Manifest
24:00-             Stonegard

Lørdag 31. mai:

19:00-20:00    Heart Of Iron
20:00-21:00    Bänzin
21:00-22:00    Anger Management
22:00-23:00    Divided Multitude
23:00-24:00    Anti Depressive Delivery
24:00-             Astral Doors

www.fosenrockfestival.com