RAMA LAMA & PEDALSYR – Trondheim – Fru Lundgreen

RAMA LAMA & PEDALSYR – Trondheim – Fru Lundgreen

Et konsertprogram med et rockeband bestående utelukkende av jenter og et pønkband bestående utelukkende av karskdrikkere, begge fra Nord-Trøndelag, var utvilsomt nok til at det ble ganske så folksomt på Fru Lundgreen denne lørdagskvelden. Været var ikke så ille med noen få regndråper i luftet nå og da, men ellers ganske bra. Inne i kjelleren på Fru Lundgreen merket vi lite til været, og med mye folk inne i kombinasjon med god musikk, ble det raskt trivelig der nede i kjelleren.

674e6f540b62ceffea25b95d21f8ee8d.jpg

Pedalsyr er et rent jenteband med opprinnelse fra musikklinja på Inderøy videregående skole. De spiller coverlåter av rockeband og gjorde en grei jobb. Ikke var det dårlig og ikke var det mer enn middels bra, men de fikk i gang folket og trivelighetsfaktoren steg betydelig under konserten. Både hurra og jippi kunne høres blant folket, som igjen ikke er normale fraser å høre under en rockekonsert i våre dager. Det er ikke ofte supportband blir ropt opp på scenen igjen for å kjøre ekstranummer, men det skjedde for Pedalsyr denne kvelden. Men når bandet ikke hadde flere låter på repertoaret, var det ikke annet å gjøre enn å begynne på toppen igjen.

120ca4519d1edb4d5d58f097c25b48b6.jpg

Rama Lama -Das Pönkabteilung og vokalist Bjarne "Uffakiller" begynte sitt show med en gang Pedalsyr var ferdige. Så veldig musikalsk og smakfullt var det ikke der Bjarne prøvde å få vist seg fra sin ukjente musikalske side. Heldigvis varte ikke dette så alt for lenge og gutta satte i gang med sin kjappe rølpepønk. Nå var Bjarne såpass full at han til og med falt ned fra scenen (som er ca 7 cm høy) og havnet på gulvet mellom 2 monitorer i en alt annet en naturlig stilling. Han kom seg opp igjen, men ikke mange låtene senere valgte han å forlate scenen mens resten av bandet ble stående igjen. Folket og resten av bandet prøvde å rope etter Bjarne, men Nord-Trøndelags mest herlige Bjarne viste seg ikke. Derfor tok bandet grep og spilte ei låt der de stod for vokalen selv. Når denne låta var ferdig dukket Bjarne igjen opp på scenen og bandet kunne spille ferdig de siste låtene, og det med vokal.

Det var ikke det mest givende konserten man har opplevd, men det var gøy og det var nok vitsen med denne konserten.