VIL DU VARME OPP FOR NOFX FREDAG 27. JUNI PÅ SENTRUM SCENE?

VIL DU VARME OPP FOR NOFX FREDAG 27. JUNI PÅ SENTRUM SCENE?

 

 

VIL DU VARME OPP FOR NOFX FREDAG 27. JUNI PÅ SENTRUM SCENE?

Da kan NRK P3 Pyro hjelpe deg!!

Atomic Agency i samarbeid med Pyro kjører nemlig de neste ukene en konkurranse for norske punk- og hardcoreband, der premien er å få spille oppvarming for legendene i NOFX på selveste Sentrum Scene.

Datoen for konserten er fredag 27. juni, og i tillegg til NOFX, så spiller også Lagwagon samme dag. Et veritabelt koldtbord av god amerikansk punk. Det du og ditt band må gjøre, om dere føler at denne oppgaven er noe dere kan klare, er å sende oss tre låter på en cd (kan godt være brent CD-R), så er dere med i konkurransen. Pyro-redaksjonen plukker det bandet vi synes passer best til å være oppvarming i Oslo, og bandet får reisestøtte på maks 5000 kroner av Atomic Agency. Backline og overnatting må bandet sørge for selv, men premien er altså å få varme opp for et av verdens mest anerkjente punkeband. Slett ikke dårlig.

Send musikk til:

Nrk Hordaland, v/Totto, Boks 7777, 5020 Bergen.

Fristen er fredag 6. juni, og offentliggjøring er på Pyro-sendingen tirsdag 10. juni.

 

NOFX_08.jpg