THE SICKENING på helgetur

THE SICKENING på helgetur

 

23. Mai setter The Sickening kursen Østover for å blåse liv i nye og gamle venner. Vi har vært så heldige å blitt kjent med Alexander Könings i Støy booking og Grotesque Hysterectomy, og han/de har vært så hyggelige at de har latt oss få bite oss inn på en allerede booket dobbelt gig med Grotesque Hysterectomy og Dead Trooper på Elm Street 23. mai. Tusen takk Alexander… vi gleder oss til dette. Etter et hyggelig møte med Oslo Death Fest i April så lover det godt for også denne giggen.

24. Mai har vi forflyttet oss Østover til Sarpsborg hvor vi skal spille på Edvarts sammen med Cold Response. En kjellerpub med mye hår og metall fra før burde være perfekt for the Sickening. Vi lover i alle fall fullt trøkk på alle måter denne helga.

 

http://www.myspace.com/thesickeningdeathmetal