SIR ELTON JOHN kommer til Norge

SIR ELTON JOHN kommer til Norge

Presenterer

 

EltonJohn.gif

 

 

Elton John – Red Piano

 

I 1947 ble en liten gutt som fikk navnet Reginald Kenneth Dwight født. I dag kjenner vi ham som Sir Elton John. Hans musikalske karriere spenner over fire tiår og han er en av verdens mest populære artister. Han har solgt over 250 millioner album og hans "Candle in the Wind" er den mest solgte singelen gjennom alle tider. Han har vunnet hele fem Grammyer og en Oscar for "Can You Feel The Love Tonight" fra filmen The Lion King.

 

Siden 2004 har Elton og hans band hatt en fast opptreden på Caesars Palace Colloseum i Las Vegas med showet Red Piano. Dette er en to timers hitparade med alle Eltons kjente og kjære låter fra hans lange og svært suksessfulle karriere. Showet er en mulitmedia produksjon med mye scenografi og videomontasjer designet og produsert av konseptualisten David LaChapelle.

 

Det er dette spektakulære showet som kommer til Norge. En ekte storslått Las Vegas produksjon og i sentrum av dette et fyrverkeri av en entertainer; Sir Elton John. Gi deg selv sjansen til å oppleve en forrykende kveld med et fantastisk show.

 

Her er en liten smakebit av showet :

 

http://www.fusefilms.co.uk/ejrp/ejrptrailer.mov

http://www.fusefilms.co.uk/ejrp/ejrptrailer.wmv

 

Opplev Elton John i :

 

 

OSLO SPEKTRUM FREDAG 5. DESEMBER 2008 kl 19:30

 

Billettsalget starter 

MANDAG 7. APRIL KL 09:00 via :

 

www.billettservice.no / tlf. 815 33 133 eller
www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211 eller

personlig fremmøte på Oslo Spektrums billettkontor

 

Billettpriser: 1500,- (Golden Circle) / 1000,-/ 800,- + billettavgift

Begrensning på 6 billetter pr. person.

 

For mer informasjon se: www.eltonjohn.com og www.livenation.no