Flere godbiter til Rockefeller

Flere godbiter til Rockefeller

Fredag 20. juni
RAMMSUND
Special guest: Pain Solution

Rammsund spiller Rammstein på nynorsk! Som de selv sier: ”I ei tid når nynorsk, språket som austlendingar feilaktig omtalar som ”sidemålet”, kan bli degradert til valfag, fryktar mange at nynorsken kjem til å døy ut som skriftspråk. Frykt ikkje, Rammsund held nynorsken i live!” Håvve Fjeld i Pain Solution har fått med seg en gruppe fakirer og det blir blant annet flammesluking, flammeblåsing og sverdsluking.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Torsdag 17. juli
THIN LIZZY

Med signaturlyden av de to gitarene som har inspirert en haug med band fikk Thin Lizzy sin største hit i 1976 med ”The Boys Are back In Town”. Gruppa kom sammen igjen i 1999 etter Phil Lynott’s bortgang et døyt tiår tidligere og består i dag av John Sykes (vokal/gitar), Scott Gorham (gitar), Tommy Aldridge (trommer) og Francesco DiCosmo (bass).
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

 

Torsdag 15. mai
– i Puben: BLACK CELEBRATION
Alternativ 17. mai-feiring! Det blir en salig blanding ørelyd når Gotham Nights,

Shadowland (Catland/Shadowlove) og Cyberdyne sammen inviterer til klubbkveld.

Fri enté. 18 år leg.

 

 

Fredag 27. juni
NOFX

Hold på hanekammen! Tjuefem år etter oppstarten kan de amerikanske bråkmakerne fremdeles garantere for noen av de beste melodiøse punklåtene og villeste konsertene. Selv om de på tampen av fjoråret kom med live-plata ”They’ve Actually Gotten Worse Live”….hallo, ironi.
Bill.kr. 290,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.