SWIFTSIDE på Gamla (8/1)

SWIFTSIDE på Gamla (8/1)

Lørdag 8. Mars, KL.21.00 – Inng.Kr.100,-

Makan til ivrige fans som Swiftside har må være alle rockebands store drøm.

Da gutta deltok på Emergenza-Festivalen på Gamla, populært kalt VM i Rock for 2 år siden, stilte de med et arsenal av hylende og klappende fans som hadde hender nok i været til å stemme de helt til både semifinale på John Dee og finale på Betong. De nådde nesten en plass i den internasjonale finale, men der hadde juryen ikke musikksmaken i orden gitt!

Swiftside er et melodiøst rockeband fra Oslo/Akershus. Bandet ble stiftet i 2002 med de 5 nåværende medlemmene. Swiftside har spilt mange konserter i Oslo-området, alt fra klubber til arenaer.

De var en av artistene på hovedscenen under Granittrock-06, og de vant en battle of bands-konkurranse i Valhall 2007. Med blanding av gitar og synthesizer, har Swiftside skapt et mektig og symfonisk preg over rocken deres, som appellerer til fans av alle rockesjangere. Bandet er for øyeblikket usignet, men det varer ikke lenge!

http://www.myspace.com/swiftsidetheband

Forsalg og pressekontakt: kingrock@rock.co