OBLITERATION til Trondheim (8/3)

OBLITERATION til Trondheim (8/3)

Fet konsert i vente 8. Mars på Kafe Larssen!

3 ganske så forskjellige band skal sørge for at det er noe for enhver smak denne kvelden!

OBLITERATION fra Kolbotn spiller blytung dødsmetal inspirert av "den gamle skolen", krydret med litt thrash for sikkerhets skyld. Debuten "Perpetual Decay" er utgitt av Tyrant Syndicate og har fått mye fet omtale, på tide med et besøk i barteby mente vi!

DUMHETENS HÆR spiller fengende hardcoretrashpunkmetal, også dem av den gamle skole. De slapp demoen "Råttent Tankegods" sommeren 07, og har siden spilt flere konserter i byen med mange bra tilbakemeldinger.

OLM er et band som opprinnelig kom fra Harstad, men som flytta beistet ned til Trondheim for en tid tilbake. Bandet har tidligere spilt et par konserter i byen, bl.a. Wacken Metal Battle 2007 etc, de har etter det hatt noen fornadringer innad i bandet, vi gleder oss til å se hva dette har gjort med bandet. Forvent deg en noe kald og aggressiv black/death fra Olm.

Dette skjer da på Kafe Larssen den 8. Mars. Dørene åpner kl. 22.00 og første band entrer scenen kl. 23.00. Dette må du betale 100kr for og du må minst være 18 år.

I tillegg til dette slipper vi navnene på de 4-5 heldige delfinalistene i Wacken Metal Battle – i Trondheim/Omegn.

www.myspace.com/obliterationnorway
www.myspace.com/dumhetenshaer
www.myspace.com/olmr
www.zone-home.net (nytt design!)