ERIC CLAPTON til Bergen

ERIC CLAPTON til Bergen

ERIC CLAPTON TIL BERGEN 6. AUGUST!

Etter et travelt år med verdenturné, gitarfestival og etterlengtet selvbiografi har ERIC CLAPTON allerede bekreftet konserter i Irland og England i sommer, blant annet i Hyde Park i London. Nå blir flere konserter i Norden lagt til turnélisten med konserter på Island, Danmark og Norge.

Hans eneste konsert i Norge blir i Bergen på BERGENHUS FESTNING – KOENGEN ONSDAG 6. AUGUST!

Med super-hits som "Wonderful Tonight", "Lay Down Sally" og "Tears In Heaven" samt hans egne versjoner av Bob Marley's "I Shot The Sheriff" og J.J. Cale's "Cocaine" har Eric Clapton gitt musikkfrelste verden over mange store øyeblikk.

Det ordinære billettsalget starter mandag 3. mars kl 09.00 på Billettservice. Billettene koster kr 520 + avgift.

KLIKK HER FOR BESTILLING!

Det er selvsagt også fullt mulig å kjøpe billetter ved personlig fremmøte i Grieghallens billettkontor i perioden torsdag 27.2 kl 09.00 – 18.00 og fredag 29.2 kl 10.00 – 17.00!

Dobbelt-albumet "Complete Clapton" som kom i oktober 2007 gir et svært godt overblikk over hans karriere. Samme måned kom også hans selvbiografi "Clapton, The Autobiography".

Eric Claptons karriere har strakt seg over mere enn 40 år og er blitt belønnet med hele 18 Grammy Awards. Han er også den eneste artisten som er kommet i Rock & Roll Hall of Fame hele tre ganger! Som en av verdens beste gitarister har Clapton vært med i banebrytende band som Cream og Blind Faith. Han har også stått bak utallige hits gjennom sin solokarriere fra starten med det selvtitulerte albumet "Eric Clapton" i 1970 til 2005-utgivelsen "Back Home".

"Complete Clapton" inneholder også låter fra "Riding With the King" der han samarbeidet med blues-ikonet B.B. King samt "The Road To Escondido" som han ga ut med sin gode venn J.J. Cale, også han én av verdens ypperste gitarister.

FAKTA:
Dato: Onsdag 6. august 2008
Sted: Bergenhus Festning – Koengen
Portene åpner: kl 18.00
Support: ikke bestemt
Billettpris: 520 + avgift
Billettsalget starter mandag 3. mars kl 09.00 på Billettservice
Publikumskapasitet: 20.000
Arrangør: Bergen Live & Live Nation
Arrangør website: www.bergenlive.no / www.livenation.no
Artist website: www.ericclapton.com