ACE FREHLEY til Sweden Rock

ACE FREHLEY til Sweden Rock

ACE FREHLEY

Space Ace kommer till Sweden Rock Festival!
Ace Frehley är naturligtvis mest känd som originalgitarrist i Kiss, men han har också en framgångsrik om än något sporadisk solokarriär bakom sig. Första soloplattan släpptes 1978, då samtliga fyra Kiss-medlemmar gav ut egna album samtidigt, och Frehleys skiva var den som sålde överlägset bäst av de fyra. 1983 hoppade han av Kiss och bildade Frehley's Comet, som gav ut det lysande albumet "Trouble Walkin'" 1989. Vid det laget hade bandnamnet dock skrotats, och skivan gavs kort och gott under namnet Ace Frehley. 1997 kom samlingen "12 Picks", men vid det laget hade Ace hunnit återförenas med Kiss för ett antal stora världsturnéer och sedermera även ett nytt studioalbum.
Nu när Kiss originalsättning åter har splittrats har Ace återupptagit solokarriären. Ett helt nytt studioalbum är tänkt att släppas någon gång under 2008, så vi har all anledning att hoppas på både gammalt och nytt Ace Frehley-material liksom förstås en och annan Kiss-klassiker!


BILJETTER KLICKA HÄR – 4-DAGARS SNART SLUT