NORSK URSKOG promo CD

NORSK URSKOG promo CD

Harald fra Imbalance imformerer:

Vi har fått til en deal med Turbine Agency, om å legge ved en cd i promobagene som distribueres til deltagerne på Infernofestivalen. Dette er litt for kult til at vi kunne la det gå fra oss, så nå er vi påjakt etter fler band som har lyst å bli med å spleise.

Prosjektet har vi valgt å kalle "Norsk Urskog". Vi synes det signaliserer den litt ukontrollerte men frodige veksten vi mener finnes i det norske metalmiljøet. Målet vårt er å kunne vise fram litt av
bredden og kvaliteten som finnes, alt fra helt ukjente, unge band til de litt mer etablerte.

Vi kommer til å lage to CDer, en som hovedpakke som går til publikum, og en bransjepakke som kun går til bransjedelen av Inferno. Hovedpakken trykkes i 3000 eksemplarer (2500 distribueres på festivalen) og bransjepakken trykkes i 500 eksemplarer som distribueres til presse, promotører, plateselskap og musikere som deltar.

Banda som blir med spleiser på utgiftene ved å betale en pris pr. minutt, som følger:

Hovedpakke (3000x) : kr 350,- pr. minutt.
Bransjepakke (500x): kr 250,- pr. minutt.

I tillegg gir vi rabatt til de som har lyst å være med på begge cdene, de betaler 500 pr. minutt.

For å holde prisene så lave som mulig og å gi alle en sjanse til ådelta har vi også valgt å ikke ta med TONO/NCB-avgifter i prisene over. Det vil si at band som er medlem av TONO må dekke utgiftene til TONO selv ved at vi legger disse på prisen for de aktueller banda. Hvor mye dette blir avhenger litt av hvor mange band/låter vi får med, men vi regner med ca. kr 800,- for hovedpakken og kr 150,- for bransjepakken. Band som ikke er medlem av TONO betaler selvsagt ikke noe ekstra.

Vi håper dette er et interessant tilbud til norske undergrunnsband. Vi tror og håper dette blir vel anvendte penger til promotering av bandene som blir med.

Ta kontakt med harald-promocd@imbalance.info for mer detaljer og evt. spørsmål om prosjektet.