Kjøp billetter til Trondheim Rock

Kjøp billetter til Trondheim Rock

 

Kjøp billetter til Trondheim Rock Festival 7. Juni

7. juni går del 1 av Trondheim Rock Festival av stabelen på Lerkendal. Det blir en hel dag spekket med gode band fra forskjellige genre innen hard rock og metal. Høydepunktet for mange blir nok legendene Judas Priest fra England. Men også band som Quireboys (UK), Immortal, Stage Dolls og Pagan's Mind har mange fans. Det hele krydres med "up and comming-bandene" Crazy Lixx (Swe)
og Daisy's Dead.

Det er viktig for oss i Trondheim Rock Festival at vi lykkes med denne friske satsningen på å utvide festivalen, slik at vi legger et godt grunnlag for årene framover.  Derfor håper vi at at du benytter muligheten til å kjøpe billetter allerede nå til den 7. juni.

Billetter kjøper du på
Billettservice

Info om festivalen finner du på www.trondheimrockfestival.no