NORWEGIAN METAL AWARDS

NORWEGIAN METAL AWARDS

– NORWEGIAN METAL AWARDS –

Norsk hard rock- og metal står sterkere enn noensinne, både nasjonalt og internasjonalt. Det "kommersielle" markedet her hjemme har såvidt begynt å få øynene opp for at det er et marked for denne typen musikk, men har kanskje kanskje ikke fått med seg at bredden er stor og kvaliteten høy. Salgstallene sier også sitt om at denne delen av bransjen er sterkt levedyktig, og faktum er at mye (veldig mye) av norsk musikkeksport til utlandet er det nettopp hard rock- og metal band som står for.

For å rette et sterkere fokus, og forhåpentligvis gi disse utøverne den oppmerksomheten og respekten vi mener de fortjener, vil det fra og med i år bli en årlig markering for denne delen av bransjen. Norwegian Metal Awards (NMA) 2008 vil bli arrangert i ærverdige Chateau Neuf i Oslo lørdag 8. november. Konseptet vil ikke avvike mye fra lignende prisutdelinger, men dette vil bli en kveld hvor fokus blir rettet ene og alene mot norsk hard rock- og metal.

Norwegian Metal Awards (NMA) vil bli avholdt i forbindelse med metalfestivalen Screamfest, som avholdes over to dager på Betong og Chateau Neuf. I år vil festivalen benytte seg av tre scener og by på noe av det beste innen norsk- og utenlandsk metal.

Norwegian Metal Awards (NMA) er en uavhengig stiftelse som driftes av sentrale aktører bak Norges lengstlevende musikkmagasin Scream Magazine, og festivalen Screamfest.

Mer detaljert informasjon om NMA vil bli oppdatert fortløpende om kort tid på www.norwegianmetalawards.com