Nyheter fra Rockefeller

Nyheter fra Rockefeller

Fredag 14. mars
THE GRAND + MOVING OOS

Med brødrene Henrik og Amund Maarud i front brakdebuterte The Grand i fjor med breial og tøff rock, og den selvtitulerte plata fikk femmere i VG og Aftenposten: ”Fullt rockepøs”. Moving Oos fra Trondheim er fjorårets vinner av Alarm-prisen for beste nykommer.De har bakgrunn i band som Cadillac, Hopalong Knut og The International Tussler Society. Sammen spiller de svingende soulrock med røtter i seksti –og syttitallet, de platedebuterte i fjor med ”Peace & Love”.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Onsdag 16. april
THE GUTTER TWINS

To av alternativrockens beste hoder, Mark Lanegan (Screaming Trees) og Greg Dulli (Afghan Whigs), har slått seg sammen til The Gutter Twins og kommer med sin første plate ”Saturnalia” i mars. Etter at begges band ble oppløst på slutten av nittitallet har Lanegan bl.a. spilt inn plate med Belle & Sebastian’s Isobel Campbell og Dulli startet The Twilight Singers.
Bill. kr. 225,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Lørdag 19. april
Rockfest 2008:
PIERCED ARROWS + BEASTS OF BOURBON

Det har blitt hvisket i krokene om at Fred og Toody Cole fra den legendariske Oregon-garasjerockgruppa Dead Moon var på vei tilbake, og jammen har de ikke gjenoppstått som Pierced Arrows! Sammen med de australske pubrockerne i Beasts Of Bourbon, sist sett i godt driv på fjorårets Down On the Farm-festival, lager de en skeiv, rocka og smårølpete kveld….
Bill. kr. 225,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Lørdag 26. april
SURFEROSA

Mariann og guttene fikk alle opp av sofaen, inn i gymdraktene og ut på dansegulvet i 2003 med låter som ”Lucky Lipstick” og ”Saturday Night”. Nå er de klare med sin tredje plate som kommer i april, og vi venter spent både på musikk og nye antrekk…
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Fredag 23. mai
Trygve Mathiesen presents:
BETONG HYSTERIA
+ BLINDT HAT

Som et av de første norske hardcorebandene har Betong Hysteria vokst på seg legendestatus og myteomspunne historier. Og dette på tross av kun én utgivelse, 5-spors EP’en ”Spontan abort”. Vokalist Geir ”Moron” Brurok er lurt hjem fra utlendig eksil og nå gjenforenes gruppa for én eneste kveld. Her er det bare å møte opp, så slipper du å juge det på deg om et par års tid. Blindt Hat med Seppo Giske (Seppo Goes To Holocaust) i front starter kveldens nostalgia-ball.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

 

John DEE_logo_positiv_1.jpg

 

Søndag 2. mars
ENTOMBED (S)

Svenskene troner øverst i elitedivisjonen av skandinavisk deathmetal og kom i fjor med nok et knyttneveslag av en plate ”Serpent Saints – The Ten Amendments”. I tillegg er de i besittelse av en upåklagelig musikksmak, så kryss fingrene for udødelige coverversjoner av Roky Erickson og Lee Hazlewood-låter denne kvelden.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.

Onsdag 9. april
ILL NINO (US)

Metalgruppa fra New Jersey utmerker seg med tekster både på spansk og engelsk og bruker latinamerikanske rytmer og tunge gitarer om hverandre. De har spilt med bl.a. Soulfly og Snapcase, og deres fjerde plate ”Enigma” kommer i mars.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 20,-.

Onsdag 30. april
RUMBLE IN RHODOS

Zoom-vinneren fra 2004 spiller energisk indierock og er for tiden i studio og spiller inn sin andre plate som kommer i april. De spilte sist på for et utsolgt John DEE og det brygger opp til en heidundrende danseglad fest langt inn i arbeiderbevegelsens kampdag…
Bill. kr. 130,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.

Fredag 16. mai
THE CARBURETORS

For tredje år på rad starter nasjonaldagsfeiringen akkompagnert av flammerlakkert rock. Dette er en tradisjon vi liker! Oslobandet blander klassisk Mötorhead-rock med skitten punk, en sikker vorspiel-vinner. Foreløpig siste plateutspill er ”Loud Enough To Raise The Dead”.
Bill. kr. 150,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.