TRIUMPH (Can) gjenoppstår på Sweden Rock

TRIUMPH (Can) gjenoppstår på Sweden Rock

TRIUMPH ÅTERFÖRENAS PÅ
SWEDEN ROCK FESTIVAL 2008


Triumphmail.jpg

1975 bildade Rik Emmett, Mike Levine och Gil Moore den kanadensiska power-trion Triumph och byggde snabbt upp en stor och lojal skara med fans på slutet av 70-talet genom ständigt turnerande i Kanada och USA och succé med sina klassiska plattor 'Rock & Roll Machine' and 'Just A Game.' Det var dock på 80-talet som Triumph blev en riktig kraft att räkna med och en strid ström av guld och platina-skivor följde i deras spår; Progressions Of Power, Allied Forces, Never Surrender och Thunder Seven. Klassiska hits som Fight The Good Fight, Magic Power och Lay It On The Line förstärkte Triumphs plats i rockhistorien som ett av de allra största banden. Efter 20 år är dom tillbaka tillsammans igen och det är på Sweden Rock Festival det hela börjar.