PESTE NOIRE & ENTHRAL på Betong (19/1)

PESTE NOIRE & ENTHRAL på Betong (19/1)

Peste Noire / Enthral

2008-01-19 20:00:00

Peste Noire gjør sin første konsert utenfor Frankrike!! Don't miss it! Support ved Enthral, som ikke har spilt live siden 2004!


Lørdag 19. januar. Dørene åpner 20.00. 18 år leg.


"To the Sublime by way of the Putrid, to the Spiritual by way of the Squalid". Kommando Peste Noire.

Enthral fikk glimrende kritikker for tredjealbumet "Subterranean Movement" fra 2003, og dette blir faktisk deres første konsert siden sist de spilte på South of Heaven (2004)! Bandet er forsterket med Mannevond fra Koldbrann i livesammenheng, noe som gir bandets særegne ekstremmetal den kraftfulle, visuelle fremførelsen materialet fortjener. Enthral består av Kjetil Hektoen (Crest of Darkness, The Legion, Sjodogg, Paradigma), Gunnhild Bratset, Marius Johansen (Whip) og Kai Åsvik (Whip). Bandets siste slipp var en demo fra 2006, et ledd i planen om å aktivisere Enthral igjen etter besetningsforviklingene som har hindret bandet de senere årene. Enthral er tilbake, og dette blir første mulighet til å ta dem i nærmere øyesyn!


Billetter kan kjøpes her.


Linker til bandenes hjemmesider (NB! Peste Noire har ingen offisielle sider på internett):

Uoffisiell Peste Noire@Myspace

Enthral@Myspace