By:Larm på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

By:Larm på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene


Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene
BY:LARM 2008


 

21.-23. februar braker det løs igjen….

 

Blant artistene som spiller på våre scener finner vi In Vain, Sahg, Audrey Horne, Sonic Syndicate, Animal Alpha og Bloodlights.

For detaljert program og mer info, sjekk www.bylarm.no


Det blir to scener på Rockefeller, med felles inngang til disse to og John DEE, samt en egen scene på Sentrum Scene.

Dørene åpner kl.19.00 alle dager.

 

by:Larm er Skandinavias største musikk-kongress som hvert år holdes i en større norsk by. Som tre av landets viktigste scener for norske og internasjonale artister er selvsagt Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene en del av by:Larm 2008. Konseptet er todelt med en festival og en konferansedel. Festivalen skjer på kveldstid og er en glimrende anledning til å få med seg nye, spennende artister. Hvem blir årets "vinner"? En rekke etablerte norske artister har fått sitt gjennombrudd på by:Larm, blant andre Ane Brun, Sondre Lerche, Ida Maria, Rockettothesky og Superfamily.
 

www.bylarm.no


Rockefeller Music Hall. Tredagerspass kr. 850,- + bill.avg. kr. 40,- / dagspass kr. 390,- + bill. avg. kr. 30,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133. 18 år leg.