ABRAMIS BRAMA & GRAVEYARD på Garage Oslo (2/2)

ABRAMIS BRAMA & GRAVEYARD på Garage Oslo (2/2)

Abramis Brama + Graveyard

Garage Oslo
Lørdag 2. februrar

Svenske Ambramis Brama er tilbake på Garage Oslo. Denne gangen har de med seg de nesten like tunge kompisene Graveyard, fra Göteborg.

Abramis Brama spiller tung og fengende 70-talls rock – på svensk. Dette har de gjort i omtrent ti år nå. Tungrock på morsmålet er ikke like fremmed i Sverige som det er i Norge. Da tungrocken enda var i sin spede barndom hadde svenske band som Kebnekaise og November, forlengst oppdaget at svensk duger like bra som engelsk. Dagens band som Abramis Brama, Svarte Pan og Dungen befinner seg slik sett i uavbrutt tradisjon med svensksyngende 70-talls rock, musikalsk og ideologisk. Sist Abramis spilte på Garage var det sykt god stemning. Alle som var i lokalet hadde
samme gode gliset og var fornøyde. Vi kan ikke forestille oss at denne kvelden skal bli noe dårligere. Man kan pøse på med slengbukser, pot-røyking og alle andre klisjeer når man vil beskrive 70-talls rock. Abramis Brama står støtt alene. De trenger ikke klisjeene. Abramis Brama er en drevent liveband som serverer drivende bra rock´n roll for alle som har lyst til å høre på – slengbukser eller ikke. Abramis Brama har gitt ut fire fullengdere: Dansa tokjävelns vals (1999), När tystnaden lagt sig… (2001), Nothing changes (2003), Rubicon (2005)

Graveyard så dagens lys i Göteborg i november 2006. Siden da har det gått fort. For omtrent et år siden signerte de med Transubstans Records og Tee Pee Records. Graveyard har kjapt tatt skrittet opp i Stonerrockens eliteserie. I april er klar for å spille på Roadburn festivalen i Nederland med band som Electric Wizard, Om, The Heads, Isis mm. Wow! Før dette spiller de altså på Garage.
Graveyard spiller melodiøs og fengende 70-talls tungrock med et hint mer psykedelia enn Abramis Brama. Dørene åpner 21:00 og hele moroa er din for skarve 120 kroner

Garage Oslo:
www.garageoslo.no
Abramis Brama:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=47674383
Graveyard:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=145077335