Prog Metal Night Live (12/1)

Prog Metal Night Live (12/1)

PROG METAL NIGHT LIVE!

Zone's første arrangement i 2008 er viet til norsk Prog Metal og 3 band som de fleste som interesserer seg for denne sjangeren burde ha hørt om nå!

DIVIDED MULTITUDE
måtte trekke seg grunnet kravebeinsbrudd, og inn er A FIXED OPPORTUNITY kommet som erstatter.

FRACTURE (Notodden) var de heldige vinnere av den første Wacken Metal Battle Norway som tok sted i Trondheim i Mars i år, bandet gjorde en kjempebra konsert både der og på selve Wacken Open Air i August – tror bandet høstet flere nye fans på kort tid her!

TALRUSHA (Trondheim) har holdt på en god stund som demoband nå og har fått spilt noen konserter av høy kvalitet, bandet er hardtjobbende og selv om det har vært litt rusk i maskineriet underveis så gir de ikke opp, man kan vel snart lukte studioskive herfra og det ser man fram til!

3 band med enormt talentfulle folk både bak instrumenter og mikrofoner, bandene vil helt klart bemerke seg stort om de fortsetter i den retningen de går nå og om de holder sammen. En kveld fylt med flott, intrikat og velspilt melodiøs prog metal, møt opp!

Sted: Kafe Larssen lørdag 12. januar 2008. CC: 100,- 18 år leg. Dørene åpner kl. 22.00. Første band .kl. 23.00!

Bandlinks:

www.myspace.com/fracturenorway
www.myspace.com/talrushaband