Romjulskos med NEDLOK

Romjulskos med NEDLOK

NEDLOK METALFEST inviterer til romjuls- og nyttårskos på Club Maiden både 28. og 29. desember. Det blir konserter med til sammen 6 band på de 2 dagene, som også markerer slutten for Geir Kolden i Nedlok.

Pil.gif

Nedlok_281207.jpg28. desember:

Detrimentum (england)
Malfeitor (italia)
Stillhet (norge)

Dette blir en spennende kveld.. Hverken Detrimentum eller Malfeitor har spilt i Norge før. Detrimentum er ett gammelt godt band fra England, men Malfeitor er relativt nytt, men består av folk fra bl.a. Aborym så ingen ferskinger. Stillhet fra Løten slapp i fjor skiva: 'dømt at have sitt liv forbrudt' som fikk meg til å høre etter…noe som ikke skjer veldig ofte med nye band når sant skal sies.

Pil.gif

Nedlok_291207.jpg29. desember:

Dette går fra nå av som ulykkesfugl gigen vår….

Bömbers (bergen)
Necrophobic (sverige)
Fatal Demeanor (norge)

Bömbers trenger neppe noen introduksjon….Vi snakker tidenes mötorhead cover band.. whiskey all around the table! Watch out for banging heads

Necrophobic spiller ENDELIG i Norge. Dette legendariske svenske death-metal bandet fra Stockholm har alltid skilt seg ut i forhold til resten av death-scenen der. De byr på death metal slik death metal skal være i følge dem selv og jeg kan ikke annet enn å være enig der.

Fatal Demeanor har nå funnet sin egen stil og er hvor de hører hjemme.. vi snakker death/thrash med høy intensitet og energi. Hjelper jo at de er unge og ikke herdet av alkohol ennå – hehe.

Pil.gif

Ja..også var det ulykker da. Som en følge av brekte kne og brekte krageben vil det være noen erstatninger og gjesteartister denne kvelden uten at det på NOEN som helst måte er negativt. Bömbers sin sedvanlige trommis er for kvelden byttet ut med Immortal sin. Necrophobic har for kvelden på bass fått inn E fra Watain. Dette blir bare så jævla kanonbra!

Rykter går om spesialoppvisning av Fleksnes for kvelden.. og vil og markere slutten på Geir sin jobb med NEDLOK