BARE EGIL BAND – Trondheim – Trondheim, Samfundet

BARE EGIL BAND – Trondheim – Trondheim, Samfundet

 

Dette skulle bli en heftig kveld for en fotograf og musikkjournalist. Først var det en dose med "De 7 dødssyndene" og Kristopher Schau i Storsalen, deretter fikk vi Bare Egil Band på samme scene mens Audrey Horne spilte i naborommet. Deretter fikk vi en dose Black Debbath i Storsalen samtidig med at Monolithic spilte inne på Knaus. Og på toppen av det hele fikk vi få som var igjen en liten dose El Cuero i Storsalen. Det høres heftig ut, men er ikke så ille som det høres ut til. På Kristopher Schau seansen var det totalt fotoforbud; greit nok, man fikk ledd litt sammen med likesinnede over de mange sprell Schau og hans medskyldige fant på og det var rett så trivelig å bare være en klegg på leggen.

 

 

8ee36c953143e749ec64a65c2df94528.jpg

Men den første musikalske opptreden i Storsalen ble med Bare Egil Band. Dette er i utgangspunktet ett enmannsband med Egil Hegerberg som eneste medlem, men under denne konserten på Samfundet hadde han også med seg det som kalles Bare Bare Egil Band Band. Mens Egil selv stilte i sykkelskjorts, sykkelhjelm og gul ledertrøye, spratt de andre rundt i kjeledress i diverse farger. Et riktig så komisk syn, spør du meg.

 

Hva serverte så disse kjekke menn? Jo, de serverte oss morsom, rølpete visepop fra Bare Egil By. Flere til dels morsomme innslag fra Bare Egil mellom låtene og høydepunktet ble utvilsomt låta "Sko". Da tok halve Storsalen av seg en sko og løftet dem i været. Egil selv tok en etter en av skoene og koset med dem. Rett som det var fant han en skikkelig koselig damesko/støvlett som han falt pladask for, og den koste han litt ekstra med. Jo da, det var da morsomt, men om det var noe videre mening med det Bare Egil Band og Bare Bare Egil Band Band serverte oss, det er vel heller tvilsomt.