TANKARD – Best Case Scenario: 25 Years in Beers

TANKARD – Best Case Scenario: 25 Years in Beers

Tankard, alkometallens fedre, har tatt en Destruction og gitt ut en best of plate med nyinnspilte låter. Det betyr at gutta har gitt de gamle slagerne ny sound slik de blir presentert på en scenen i dag. Sikkert kult for fans av denne nye sounden og for resten av oss blir dette nesten helt bortkastet. Det er jo litt kult å høre de gamle låtene som Zombie Attack, (Empty) Tankard, Maniac Forces og Chemical Invasion på nytt, men personlig er dette kun en måte for band og plateselskap å skrape inn de siste pengene de kan tjene på bandet.

Som tidligere nevnt gjorde Destruction dette tidligere da de slapp Thrash Anthems. Overraskende nok på samme selskap som Tankard. Jeg må si at Tankard låtene anno 2007 låter langt bedre enn Destruction låtene fra samme år. Mye av årsaken til dette er at Tankard faktisk har jobbet mer med produktet og beholdt identiteten i hver av låtene, ikke som Destruction der alle låtene stort sett hadde den samme typen riff.

Tankard hadde vel sine beste år i begynnelsen av karrieren, men de har da noen godbiter spredd utover 90 årene også, og når den limiterte førsteutgaven av denne skiva inneholder en bonus CD der 18 band har covret hver sin Tankard låt, da blir dette mer enn en kanskje-skive. Skaff deg denne og bli revet med i thrash bølgen du også……skål!!