DEATHCULT – Cult Of The Dragon

DEATHCULT – Cult Of The Dragon

Deathcult ble startet av Herr Ekkel og han har med seg tre andre som til sammen altså utgjør Deathcult. Cult Of The Dragon er bandets debutalbum og de spiller, som så mange andre norske band, blackmetal!

I stedet for å kaste bort tiden din kan jeg med en gang fortelle at dette er over gjennomsnittet bra. Bandet stiller med gode låter som er godt varierte. Atmosfæren er grim og kald med et smått sykt lydbilde. Det er skittent og rått. Intet nytt, du har hørt det før, men igjen, det trenger ikke alltid å være noe negativt. Deathcult kommer godt ut av det. Skiva blir nok aldri noen slager, det finnes så mye bedre blackmetal enn dette, men er du på søken etter nye norske band med den noe utslitte TNBM logoen på coveret er ikke Deathcult det dummeste kortet…