WAR FROM A HARLOTS MOUTH – Transmetropolitan

WAR FROM A HARLOTS MOUTH – Transmetropolitan

Når fem tyskere møtes kan det meste skje, mye rart har skjedd i det tyske folks navn. Når fem tyskere bestemmer seg for å danne et band er det lov til å bli bekymret, det finnes det alt for mange band derfra som bekrefter. Så, når jeg oppdaget at War From A Harlots Mouth kom fra Tyskland, Berlin nærmere bestemt ble jeg en smule bekymret. Når ordet Mathcore i tillegg dukker opp går rynkene på nesa over i spasmer i panna. Omtrent alle ord som slutter på core er nevnt på promoen, så jaja, jeg bestemte meg etter hvert for å sette på plata, det er jo tross alt musikken det handler om, ikke hvor folka kommer fra eller hva som skrives på pappen. Så, over til musikken da..

Joda, WFAHM spiller da så absolutt core med innslag av så mang man kan sette forann akkurat det navnet. Men når bandet også finner det for godt å slenge inn litt jazz i musikken sin så blir saken en annen, det oppstår variasjon og ikke minst, det blir spennende. Neida, musikken til WFAHM er faktisk ikke så dum, og til og med uten jazzen ville de hatt masse av variasjon. Både musikk og vokal er faktisk veldig godt variert og jeg er blitt mer og mer begeistret for denne skiva, dog er den fortsatt ingen klassiker, men så absolutt en godkjent og deilig brutal coreaffære.

De har både litt mer rolige og behagelige saker i musikken sin også har du den sinte, aggressive harcore`n som de håndterer mesterlig. De spiller godt på instrumentene sine, skaper interessante og kule saker og klarer hele tiden å komme opp med saker og ting slik at det ikke blir kjedelig. Teknisk er faktisk et ord jeg vil bruke om instrumenthåndteringen deres. Javisst. Musikken: Original? Nei. Kul? Joda, så absolutt.

Favorittsporet mitt er faktisk den instrumentale Trife Life, en nydelig liten sak som desverre er alt for kort!!!!!

Nei, dette er faktisk er kul skive som jeg har brukt litt tid på å like, men nå begynner den å sitte bedre og bedre. Den vil nok så absolutt bli dratt fram i fremtiden, der er det ingen tvil!!!