EDEN’S CURSE – Eden’s Curse

EDEN’S CURSE – Eden’s Curse

Musikkbransjen er en meget urettferdig plass å oppholde seg. Det er Eden's Curse ett klart eksempel på. Bandet ble dannet så sent som tidlig i 2006, altså knappe halvannet år siden. Og her er de altså med sitt første album, på forholdsvis store AFM Records.

Det finnes så utrolig mange andre band der ute som lager fantastisk musikk, som aldri får skaffet seg en god plate kontrakt, eller kontrakt i det hele tatt for den saks skyld. Men med en gang man spiller den samme ronke-soloen, og legger på kjedelig, monoton heavy-metal vokal og mye synth i gjennom alle låtene, ja da får man visst kastet kontrakter i fleng etter seg.

Til alle der ute som lager bra og kreativ musikk; hvis dere ikke får kontrakt, gi opp det stykke kunst dere driver med i dag, og heller lag et par kjappe riff, sleng med en banal ballade, ha med litt sår kastrat vokal, og vips! Da har dere halet inn noe med en gang!

Lykke Til!