Kommende ukes program på Hulen

Kommende ukes program på Hulen

Onsdagen er kanadisk med legendene i Nomeansno(CA), torsdag er holdt av til høstens første Torsdagsrock med bl.a vinnerne av årets Eggstockfestival; Of No Consequence i tillegg til Devind og Mirror of Madness. Fredag får vi besøk av The Cheaters og lørdag er det klart for Åpen Hule!

——————————————————————-

Onsdag 19.september

Nomeansno (CA) – Support: Quasimojo

 

Det kanadiske bandet Nomeansno ble dannet i 1979, og kan trygt kalles legender innenfor punksjangeren. Etter noen år som duo fikk brødrene Rob og John Wright selskap av Andy Kerr, senere erstattet av Tom Holliston, og ble etablert som trio.

Musikken deres er et svært vellykket sammensurium av punk, jazz og progressiv hardcore, og tekstene treffer akkurat der de skal.

Nomeansno har mange og svært trofaste fans, og selv om musikken deres stadig blir genierklært har de aldri nærmet seg de kommersielle rekkene, og er og blir et undergrunnsband.

Etter en rekke utgivelser og re – lanseringer turnerer de fremdeles flittig, og spiller for fulle hus. Ikke så rart egentlig, Nomeanso er et band du verken bør eller kan gå glipp av!

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 120

——————————————————————-

Torsdag 20.september

Torsdagsrock: Of No Consequence, Mirror of Madness og Devind

 

Of No Consequence

Of No Consequence har siden sent 2006 jobbet mot å skape et navn som blir gjenkjent blant metal fans. De er drevet av et ønske om å skape musikk som kan påvirke sjangeren, med sitt brutale men melodiske lydbilde prøver de å opprettholde balansen mellom lys og mørke. Of No Consequence trekker mye inspirasjon fra mange kilder innen metal, men vil ikke bindes til en spesiel sub-sjanger. De er det de er, metal!

Mirror of Madness

Mirror of Madness is a six piece band from the cold westcoast of Norway. The band began playing together the Autumn of 2004, when Jaran, Aleksander Vormestrand, Tommy and Bjørn got together to play for a local championship. At this time, Bjørn did some percussion, and Morten Revheim joined as a bass player, and also Sveinung, wich was in a band together with Bjørn called Trambient Vignose. After Steinar joined the band, Mirror of Madness began playing more shows, and competed on all of the local championships, and was sent to Trondheim after a cultural competition, to play there, and also won the others, wich gave them access to free studio time together with Frode Glesnes from trashmetalers Battered, and former Einherjer. The first demo is called Lobotomized, wich is NOT a good demo. They also began planning for their first full lenght album, wich they started recordig pretty early in the lifetime of the band, but due to better and better sound, they recorded many of the songs over and over again. Now, Mirror of Madness is off to release their first Ep "Chaos Industry" wich will be followed up by a Norwegian tour, and so the start has finally begun!

Devind

Bandet ble startet sommeren 2004. Bandet har til nå vært i studiofasen for å lage musikk, men skal nå for fullt innta Bergensscenen. Bandet spiller en lett blanding mellom melankolsk rock, metal og alternativ rock. Bandet håper å bli ferdig med sitt første selvinnspilte album sommeren 2007, og flere har meldt sin interrese for å være med å framføre sangene. Det vil bli aktuelt å spille live høsten 2007.

Klokkeslett: 22.30

Pris: 40

——————————————————————-

Fredag 21.september

The Cheaters – Support: Hindenbürg Rock 'n' Grill

 

Når man hører The Cheaters hører man lyden av at året 1966 kolliderer inn i 1977 med stor hastighet. Med en liten fot i 50-tallet, spiller de med klarer referanser til 60-tallets råe melodier fra britisk rock til 70-tallets energiske punk. Samtidig dytter de inn litt amerikansk garagerock når de føler det passer inn.

Med inspirasjon fra storheter som The Who, The Jam, The Kinks, The Clash og The Seeds har The Cheaters spilt seg inn i Norges (og utlandets) hjerter. Og beskue en The Cheaters konsert er en øvelse i rock n'roll for både øynene og ørene. Når vokalist Øyvind Skarsbøes stemme stiger ut av intet og lager en vegg av lyd sammen med resten av bandet er det bare å overgi seg. Noe 5000 elleville briter gjorde på Ashton Court Festival og et hengivent publikum på Roskilde Festivalen i 2006.

Og det uten at bandet hadde gitt ut noe. Tilsett en glitrende opptreden på Øya-festivalen, og en lang Europa-turne og man ser hvilket fantastisk arbeidsmaskineri The Cheaters er. Den 21.september er det Bergen og Hulens publikums tur til å oppleve The Cheaters anno 2007. Og det blir en konsert du ikke bør gå glipp av!

Lenker:

Klokkeslett: 22.30

Pris: 100

——————————————————————-

Lørdag 22.september

Åpen Hule

 

På tide å legge vekk bøker og timeplaner. Kom og slå deg løs på byens beste dansegulv!

Kom til plassen der den stygge X'en ikke får tak i deg! På Hulen kan du nemmelig legge igjen mobilen hjemme og komme og slå deg løs på vårt pulserende dansegulv, der våre FANTASTISKE DJ's hjelper deg med å riste av deg ukens strabaser.

Denne lørdagen er det DJ Kjerstin som hjelper deg å løse opp stive forelesningsrygger og armer med skrivekrampe!

Klokkeslett: 21.00

Pris: 30

——————————————————————-

Kommer på Hulen:

Kjøp billetter her: http://hulen.no/billettsalg/