Helge Jordal er metall

Helge Jordal er metall

Helge Jordal på coveret av debutplaten til det Bergensbaserte metal bandet Vulture Industries

Den velkjente bergensskuespilleren, Helge Jordal, dekorerer både forsiden og baksiden på coveret til Vulture Industries platen som har fått tittelen "The Dystopia Journals". Jordal sa seg villig til å stille opp på foto shoot'en etter å ha hørt gjennom platen og lest tekstene, som han likte. Bildene på coveret viser Jordal kvele seg selv, og relaterer til tekstene fra platen hvor indre turbulens står sentralt. Bandet er strålende fornøyd med å få en så renovert og god skuespiller til å stille opp på coveret, og Jordal var bandets førstevalg til bildene. Bildene er tatt på Bien Bar på Danmarksplass og er eksklusive for utgivelsen.

 

VI_Dystopia.gif

Platen slippes på verdensbasis 10. september på det Bergensbaserte plateselskapet Dark Essence Records. Platen inneholder 8 spor med dyster og melodiøs metal isped sterke doser doom og prog-rock. Platen er spillt inn i Conclave & Earshot studios i Bergen og er produsert av Bjørnar E Nilsen som også synger og spiller tangenter i bandet.

 

 

For mer info, sjekk ut: www.vulture-industries.net

          www.myspace.com/vultureindustries

          www.darkessencerecords.no