DEATHLIKE – Deathlike

DEATHLIKE – Deathlike

  • Rating: Demo / 6

Deathlike kommer fra Hamar, har medlemmer med fartstid her og der og hyller med demoen Deathlike den gode gamle dødsmetallen på en ypperlig måte!!! Deathlike spiller Pure Fucking Death Metal, der er det ingen tvil!!!!!

Det første som slår meg på denne demoen er lyden, fy faen så gjennomført ekkel og hæslig, som vi i trøndelag kaller det, den er. Kald, skitten og ekkel rett og slett. Men jævlig passende, for musikken er like skitten, om ikke verre. Det går unna, vokalen er  kjellerdjup så det holder, gitarene forvrengte og jævlige, grumsete. Dette er musikk som kommer fra gutter med ånden intakt, dette kommer fra hjerterota og det høres. Jeg elsker denne demoen, det er ikke hver dag man får demoer som er så deilige og gjennomførte som denne. Personlig synes jeg Deathlike kanskje er et av de beste Deathmetal bandene vi har her til lands i dag, iallefall innenfor dødsmetall av den gamle skole.

De viser også tidvis at de kan være tekniske, soloer hører selvfølgelig med og det hele i et forrykende tempo. Det går ikke fortfort hele tiden hos Deathlike, men det er ikke langt i fra. De har partier som fenger og du kan bange som bare faen til, The 13`th Hour er et godt eksempel på det! Dette er balle fett så jeg klager ei, denne typen dødsmetall får meg sjeldent til å gjøre akkurat det. Og det beste er at demoen inneholder 10 låter inkludert en intro og nå, etter 20 runder eller noe er jeg laaaangt i fra lei…

Nei, er du fan av old school dødsmetall med alt på plass er Deathlike så absolutt et band du bør sjekke ut. Pure Fucking Death metal? Hell Yeah!!!!!

www.myspace.com/deathlikeband
Death-like@hotmail.com