BLAKAGIR – Carpathian Art Of Sin

BLAKAGIR – Carpathian Art Of Sin

Herlig!!! Denne skiva ble annonsert som blackmetal og av nysgjerrighet tok jeg den. Med denne nysgjerrigheten i hodet satte jeg på skiva. Synth. Bare synth. Ok, en intro.  Låt nummer to kommer i gang. Fortsatt bare synth. Hmmm. Er jeg blitt lurt??? Lurt er kanskje ikke ordet, Blakagir er nemlig et prosjekt til en viss L.O.N. som spiller i et band kalt Hellveto som kommer fra Polen. Dette er det tredje slippet til Blakagir som spiller noe som kalles, hold deg fast, "Epic Medieval Neo Classical War Music". Jada…..

Vel, når jeg satte meg ned for å høre på dette og visste hva jeg hadde i vente ble saken en annen, nye ører kom til. Det du får er enkelt og greit musikk lagd og framført på synth med noe akustisk gitar til. Det er enkelt, småpent her og der, men helhetlig kjedelig egentlig. Jeg tror nok denne skiva er god å sovne til, men det er ikke prøvd ennå. Ikke sikkert det skjer eller, finnes så mange andre gode soveskiver.

Ikke den helt store greia, men helt ok minus… Og forresten, skiva er nesten femti minutter lang, altså, i lengste laget. For lang faktisk…